Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποφάσισε ο Μίτσελ για 11αδα και Κασάμι, Φορτούνη - Τεράστια έκπληξη με Μαρσέλο - Άνω κάτω η άμυνα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-14 18:37:00

Αποφάσισε ο Μίτσελ για 11αδα και Κασάμι, Φορτούνη - Τεράστια έκπληξη με Μαρσέλο - Άνω κάτω η άμυνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποφάσισε ο Μίτσελ για 11αδα και Κασάμι, Φορτούνη - Τεράστια έκπληξη με Μαρσέλο - Άνω κάτω η άμυνα!

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ισπανός κόουτς για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ποιοι θα αποτελούν πλέον τον κορμό του... νέου Ολυμπιακού, οι δοκιμές που έκανε στην Ισπανία και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ολυμπιακός: Τα πρόσωπα και το σχήμα που θα έχουν οι Πειραιώτες μέσα στο επόμενο διάστημα, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο Μίτσελ και, σε αντίθεση με ο,τι θα διαβάσετε δεξιά και αριστερά, στο sportdog θεωρούμε ότι δύσκολα θα δοκιμαστούν πολλά πρόσωπα σε αυτό που έχει κατασταλάξει ο Ισπανός τεχνικός.

Γιατί είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν και τόσες πολλές υποχρεώσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια, άρα θα επικεντρωθούν σε πρωταθλημα και Κύπελλο. Κάτι που σημαίνει ότι τα πρόσωπα της 11άδας δύσκολα θα αλλάξουν αισθητά από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στη θέση του τερματοφύλακα, προφανώς, προφανέστατα ο Πασχαλάκης είναι το μοναδικό φαβορί, με τον Βατσλίκ που κάποια στιγμή θα επιστρέψει να αλλάζει, ίσως, τις ισορροπίες στην 11άδα. Αν και ο Πασχαλάκης ήρθε για να μείνει στο Λιμάνι.

Στην άμυνα, αυτή τη στιγμή για το βασικό σχήμα προβάδισμα έχουν οι Βρουσάι, Σωκράτης, Ρέτσος και Μαρσέλο! Ούτε Ρέαμπτσιουκ αριστερά ούτε Μαρσέλο στα χαφ, ενώ ο Ρόντινέι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το 2023 αν είναι έτοιμος αγωνιστικά. Στη μεσαία γραμμή Εμβιλά, Αγκιμπού και Κασάμι είναι δεδομένη τριπλέτα, ενώ στην επίθεση είναι οι Μπιέλ, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Να πούμε, εδώ, ότι αυτή είναι η 11άδα που θα παίξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι εναντίον του Ατρόμητου. Γιατί, για παράδειγμα, από αυτή την 11άδα απουσιάζει ο Χάμες, που τα τελευταία 24ωρα επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπόνησης.

Βέβαια, μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί ο Ρέαμπτσιουκ να πάρει τη θέση του Μαρσέλο στα αριστερά της άμυνας, ο Σισέ εφόσον παραμείνει στου Ρέντη του Ρέτσου, ο Ροντινέι του Βρουσάι. Φυσικά θα επιστρέψει και ο Χάμες στην 11άδα. Αλλά σε πρώτη φάση με το 4-3-3 και τα ονόματα που αναφέραμε θα πορευτεί ο Μίτσελ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags