Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Φήμες για πρόταση 2.5 εκατομμυρίων από Αλαφούζο
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 13:18:00

Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Φήμες για πρόταση 2.5 εκατομμυρίων από Αλαφούζο

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Φήμες για πρόταση 2.5 εκατομμυρίων από Αλαφούζο

Ποιοι θα παίξουν στο ματς Κυπέλλου του Τριφυλλιού και το ροτέισον που θέλει να κάνει ενόψει Ιανουαρίου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Με... κεκτημένη ταχύτητα περιμένει από τον Παναθηναϊκό να εμφανιστεί και απέναντι στον Βόλο ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επιστροφή μετά από έναν μήνα στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Η 11άδα θα είναι με Λοντίγκιν στο τέρμα, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα, Ρούμπεν ή Κουρμπέλης με τον Τσέριν στα χαφ, μπροστά οι Παλάσιος, Μπερνάρ και Βέρμπιτς και στην επίθεση ο Σπόραρ. Πρέπει να το κερδίσει και αν μπορεί με καθαρό σκορ για να μην τρέχει στη ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα με τρία παιχνίδια, όλα εκτός έδρας. Θα είναι ιδανικό σενάριο να κάνει ένα ροτέισον στη ρεβάνς και να είναι πιο φρέσκοι οι παίκτες του. Θέλει να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός, με νίκη. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να αρχίσει να βλέπει μια βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι, να διατηρήσει την ισορροπία του στο αμυντικό κομμάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε: «Ο Κάουλι της Λουντογκόρετς είναι μια περίπτωση που κοιτάζει δεν νομίζω ότι έχει γίνει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ όπως γράφτηκε. Όπως και με τον Γιάχανμπακς ασχολείται, αλλά και με μία-δύο ακόμα περιπτώσεις».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως αν ο Παναθηναϊκός περάσει τον Βόλο θα έχει τρία συνεχόμενα ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα σε μια εβδομάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags