Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Μάγος με δύο... γκολάρες-δώρο ο Μαρσέλο - 4αρα πρόκρισης ο Ολυμπιακός - Σούπερ Φορτούνης! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 21:29:00

Μάγος με δύο... γκολάρες-δώρο ο Μαρσέλο - 4αρα πρόκρισης ο Ολυμπιακός - Σούπερ Φορτούνης! (Vid)

Sportdog Team
Μάγος με δύο... γκολάρες-δώρο ο Μαρσέλο - 4αρα πρόκρισης ο Ολυμπιακός - Σούπερ Φορτούνης! (Vid)

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να πάρουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Εμφάνιση από τα... παλιά για τους Ερυθρόλευκους που παίζοντας ένα άκρως επιθετικό παιχνίδι κατάφεραν να κερδίσουν με 4-1 τους Περιστεριώτες, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο που πέτυχε δύο γκολ, και είναι με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Μίτσελ προηγήθηκαν νωρίς με τον Μπιέλ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Κιάρτανσον και είχαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Ελ Αραμπί να είναι αυτός που πέτυχε το άλλο γκολ των πρωταθλητών. 

Το ματς:

Οι Ερυθρόλευκοι θα μπούνε πολύ δυνατά στον αγώνα και μάλιστα μόλις στο 2' θα φτάσουν κοντά στο να βρουν δίχτυα, όταν ο Φορτούνης θα κάνει πολύ ωραία ενέργεια και θα πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα έξω. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Κεσχρίντα θα κάνει ωραία κίνηση από τα δεξιά, θα σεντράρει στον αμαρκάριστο Ρομπάιγ, που όμως παρά το γεγονός ότι ήταν απέναντι σε κενή εστία, θα πλασάρει άουτ. Τελικά αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ θα είναι οι Πειραιώτες, στο 8', όταν ο Εμβιλά θα πασάρει στον Μπιέλ, που θα κάνει ωραία κίνηση και θα σουτάρει, έξω από την μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Γιαννιώτη και κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν άμεσα, όταν, στο 11', μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομπάιγ, ο Κιάρτανσον  θα πάρει ωραία κεφαλιά και θα ισοφαρίσει σε 1-1. 

Οι παίκτες του Μίτσελ θα πάρουν και πάλι την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρουν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου, με τον Φορτούνη, στο 21', να απειλεί με ένα σουτ, αλλά την μπάλα να περνάει άουτ. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν και πάλι, όταν μετά από κόρνερ ο Εμβιλά θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Γιαννιώτης θα μπλοκάρει. Οι Περιστεριώτες θα απειλήσουν, στην αντεπίθεση, όταν ο Κεσχρίντα θα κάνει τη σέντρα ενώ ο Τζολάκης ήταν εκτός θέσης μετά από έξοδο που είχε κάνει, αλλά ο Εμβιλά έδιωξε. Στο 30' οι Περιστεριώτες θα χάσουν ακόμα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρουν δίχτυα, όταν θα βγουν στην κόντρα, ο Ροτάριου θα βρει τον Ρομπάιγ, που θα βρεθεί απέναντι στον Τζολάκη, θα σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα αποκρούσει με το πόδι.

Τέσσερα λεπτά μετά οι Ερυθρόλευκοι θα... απαντήσουν στις ευκαιρίες, με τον Φορτούνη να κάνει την σέντρα και τον Μπακαμπού να κάνει ωραία κίνηση και να πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Στο 43' ο Βρουσάι θα πάρει την μπάλα στα δεξιά και θα κάνει την σέντρα, με τον Μπακαμπού να κάνει ωραία κίνηση, στο πρώτο δοκάρι, και να πιάνει την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν στο 45+2', ο Ρομπάιγ θα βγει απέναντι από τον Τζολάκη, θα προσπαθήσει να τον "κρεμάσει", αλλά τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αντιδρά σωστά και να αποκρούει, κρατώντας το 1-1.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους Ερυθρόλευκους να είναι αυτοί που άμεσα θα βρουν δίχτυα και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο! Ο Μαρσέλο θα κάνει ένα εκπληκτικό σουτ από τα αριστερά εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Γιαννιώτη, κάνοντας το 2-1 και πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο του τέρμα στην χώρα μας με τη φανέλα των πρωταθλητών. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα φτάσουν κοντά και σε νέο γκολ, όταν θα βγουν στην αντεπίθεση ο Φορτούνης θα πατήσει στον Κασάμι, όμως στην προσπάθειά του να σουτάρει, θα γλιστρήσει και την μπάλα να καταλήγει στον Γιαννιώτη. Στο 54’ οι Πειραιώτες θα σκοράρουν ξανά  με τον Γκάρι Ροντρίγκες να παίρνει την μπάλα, να δίνει στον Μπακαμπού, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν θα μετρήσει ως οφσάιντ.

Η υπεροχή των Ερυθρόλευκων θα φανεί και στην πράξη καθώς μέσα σε τρία λεπτά θα σκοράρουν δύο φορές. Αρχικά στο 63’ ο Ελ Αραμπί, που είχε μπει πριν από τρία λεπτά, θα πάρει το… ριμπάουντ από το σουτ του Φορτούνη που κόντραρε και από κοντά θα κάνει το 3-1, ενώ στο 66’ Ο Μαρσέλο θα πετύχει και δεύτερο απίστευτο γκολ, με τον Βραζιλιάνο να κοντρολάρει και να σουτάρει, χωρίς η μπάλα να σκάσει κάτω, κάνοντας το 4-1. Στο 70’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμα μια ευκαιρία για να μεγαλώσουν το σκορ, όταν στην κόντρα ο Ροντρίγκες θα την δώσει στον Μπίελ, ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο 82' οι Περιστεριώτες θα απειλήσουν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντε Μποκ θα πάρει την κεφαλιά μόνος του, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ. Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Χάμες Ροντρίγκες θα πιάσει ένα πολύ ωραίο σουτ, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει όμως εντυπωσιακά. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αξιόλογη φάση με το 4-1 να μένει μέχρι το τέλος και τους Πειραιώτες να είναι με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σκόρερ: 8' Μπιέλ, 50', 65'  Μαρσέλο, 63' Ελ Αραμπί - 11' Κιάρτανσον 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Μαρσέλο (69' Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Κασάμι (60' Σαμασέκου), Αγκιμπού (46' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιελ, Φορτούνης (70' Χάμες Ροντρίγκες), Μακαμπού (60' Ελ Αραμπί)

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαϊας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Φριτζόνσον, Ροτάριου, Κιάρτανσον (69' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (68' Κλωναρίδης)

 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags