Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα στο Λιμάνι, αυτόν ζήτησε ο Μίτσελ - "Κίνδυνος" για Αγκιμπού - Πρώτο... χουνέρι σε Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-16 21:20:00

Όλα τούμπα στο Λιμάνι, αυτόν ζήτησε ο Μίτσελ - Κίνδυνος για Αγκιμπού - Πρώτο... χουνέρι σε Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα στο Λιμάνι, αυτόν ζήτησε ο Μίτσελ - Κίνδυνος για Αγκιμπού - Πρώτο... χουνέρι σε Φορτούνη!

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο και το μεγάλο λάθος με Καμαρά. Γιατί ο Ισπανός προπονητής πρέπει αναγκαστικά να... στεναχωρήσει τον "Φόρτου" που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ποια μεταγραφή-έκπληξη ζητάει ενόψει Ιανουαρίου.

Πολλά είναι τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Μίτσελ τόσο από την προετοιμασία στην Ισπανία και τα φιλικά όσο και τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης.

Το βασικότερο δεν είναι άλλο από την απόδοση του Κώστα Φορτούνη, που αρχίζει και θυμίζει τον παίκτη προ του τραυματισμού του, κάτι που τον κάνει να λογίζεται βασικότατος και έτοιμος να δώσει πολλές λύσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Βέβαια κάπου εκεί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο λόγος για την συνύπαρξη του Έλληνα μέσου με τους Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες στην ίδια ενδεκάδα. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Έλληνας άσος να μετακινηθεί πιθανότατα στα άκρα, κάτι που δεν του αρέσει ιδιαίτερα ή να παίξουν οι άλλοι πλάγια, εξέλιξη που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πεπ Μπιέλ, μέχρι τώρα έχει παίξει σε 10 αγώνες, από τις 15 συμμετοχές του στα άκρα, έχοντας σκοράρει 3 φορές, ενώ ο Χάμες έχει παίξει μια φορά, από τις 9 παρουσίες τους στην ενδεκάδα, στο δεξί άκρο της επίθεσης, όπου μάλιστα έχει σκοράρει.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός επιβάλλεται να καταλάβει ότι ο Αγκιμπού Καμαρά δεν μπορεί να βοηθήσει από τη θέση των εξτρέμ. Ο νεαρός Αφρικανός έχει δείξει τεράστια κάμψη στην απόδοσή του, από τον περασμένο Ιανουάριο, και στις μόνες θέσεις που θα μπορούσε να δώσει βοήθειες είναι αυτές πίσω από τον επιθετικό, και σαν 8αρι, χωρίς όμως να είναι δεδομένο ότι θα κάνει τη διαφορά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος έχει παίξει μόλις 11 φορές, την ίδια στιγμή που πέρσι αγωνίστηκε 40, ενώ τόσο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όσο και με τον ΠΑΟΚ, αναμετρήσεις που ο Μίτσελ του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή, το μόνο που έγινε ήταν να περάσει εκτός σαν αλλαγή μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Τέλος μια ακόμα σημαντική απόφαση που φαίνεται ότι έχουν πάρει στον Ολυμπιακό είναι πως τον Ιανουάριο θα αποκτηθεί επιθετικός. Ο λόγος; Η μέτρια παρουσία του Σεντρίκ Μπακαμπού, παρά την πολύ καλή αρχή που έκανε στο Λιμάνι, δείχνει μεγάλη αδυναμία στο να σκοράρει εύκολα. Τα νούμερά του μιλάνε από μόνα τους, μιας και σε 13 παρουσίες του στην ενδεκάδα, σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις τέσσερα γκολ, την ίδια στιγμή που ο Ελ Αραμπί έχει πέντε. Ο Αφρικανός, το έδειξε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, έχει σοβαρό θέμα να τελειώνει εύκολα τις φάσεις, παρά το γεγονός ότι συνεχώς είναι μέσα σε αυτές. Ο Μίτσελ λοιπόν φαίνεται να έχει πάρει απόφαση να υπάρχει ακόμα ένας... κίλερ μαζί με τον Μαροκινό στην κορυφή της Ερυθρόλευκης επίθεσης και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει περιπτώσεις που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο δεύτερο μισό της πολύ απαιτητικής σεζόν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Μαρσέλο φέρνει μεταγραφή - Δεν γίνεται να το κάνει αυτό ο Χάμες - Φωνές Μίτσελ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags