Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: "Ανατροπή" με Σένκεφελντ στον ΠΑΟ - Αυτά ζητάει από Αλαφούζο - Απόφαση για Αϊτόρ, Κουρμπέλη
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-16 17:33:00

"Ανατροπή" με Σένκεφελντ στον ΠΑΟ - Αυτά ζητάει από Αλαφούζο - Απόφαση για Αϊτόρ, Κουρμπέλη

"Ανατροπή" με Σένκεφελντ στον ΠΑΟ - Αυτά ζητάει από Αλαφούζο - Απόφαση για Αϊτόρ, Κουρμπέλη

Το Sportdog καταγράφει τα δεδομένα στην υπόθεση Σένκεφελντ και πως αναμένεται, να κυλήσει η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τον Ολλανδό στόπερ για νέο συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Ο Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής (16/12) ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες λοιπόν του Τριφυλλιού για ανανέωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον, μένουν ανοικτές οι υπόλοιπες υποθέσεις των Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Κουρμπέλη. Είναι σημαντικό εδώ να επισημάνουμε ότι πρόθεση της ΠΑΕ, είναι να συνεχίσουν στα πράσινα και οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τον Μπαρτ Σένκεφελντ ειδικότερα, υπάρχει μία αίσθηση ότι η πλευρά του Ολλανδού στις διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσει από πολύ ψηλά τις οικονομικές της απαιτήσεις. Οι πληροφορίες του Sportdog διαφέρουν. Ο εκπρόσωπος του 31χρονου κεντρικού αμυντικού αξιώνει να αμείβεται ο πελάτης του με βάση αυτό που είναι. Δηλαδή, ο καλύτερος στόπερ αυτή τη στιγμή στην ομάδα και ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος συνολικά. Ούτε το υψηλότερο συμβόλαιο στο ρόστερ ζητά ούτε έχει κάποιον όρο ντε και καλά να αμείβεται π.χ. με παραπάνω από τον έτερο βασικό στη θέση του, τον Μάγκνουσον.

Τα χρήματα που θα ζητήσει η πλευρά Σένκεφελντ μπορούν να ερμηνευτούν όντως πολλά, μόνο αν κανείς τα συγκρίνεις με τις τρέχουσες απολαβές του. Αυτή τη στιγμή, με βάση το τελευταίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ολλανδός, λαμβάνει το χρόνο περίπου 350 χιλ. ευρώ! Ποσό που μόνο ανάλογο της προσφοράς του δεν είναι και το οποίο, βέβαια, είχε συμφωνηθεί σε εντελώς διαφορετικές οικονομικές συνθήκες.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο ατού του Παναθηναϊκού για τους τίτλους είναι ο Γιοβάνοβιτς - Παράδειγμα ο Τσέριν

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags