Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Χαμός στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού - Έξαλλος ο Μίτσελ... άγρια γκάζια σε παίκτες - "Τι κάνετε;"!
| 2022-12-17 15:53:00

Χαμός στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού - Έξαλλος ο Μίτσελ... άγρια γκάζια σε παίκτες - "Τι κάνετε;"!

Sportdog Team
Χαμός στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού - Έξαλλος ο Μίτσελ... άγρια γκάζια σε παίκτες - "Τι κάνετε;"!

Ο Ισπανός τεχνικός, παρά το σκορ πρόκρισης επί του Ατρομήτου, στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα τον Ατρόμητο στο δεύτερο μέρος με 4-1, ωστόσο ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος!

Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που ήταν έξαλλος στην ανάπαυλα, παρότι στο τέλος ήταν σχετικά χαρούμενος.

Ο Ισπανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα του δευτέρου μέρους, όμως δεν στάθηκε πολύ σε αυτό. Εκεί που έδωσε και δίνει βάση είναι η εικόνα του πρώτου μέρους. Ένας... κακός Ολυμπιακός, χωρίς αρχή και τέλος, με λάθη παιδικής χαράς στην άμυνα, που θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει πολύ σοβαρά στην ομάδα του Πειραιά.

Εκεί στέκεται ο Ισπανός και εφιστά την προσοχή των παικτών του, διότι δεν το έχει σε τίποτα από πρωταγωνιστές να τους μετατρέψει σε κομπάρσους και να τους…φάει η εξέδρα. Έχει αποδείξει πως δε.. μασάει. Το μήνυμα, πιο ξεκάθαρο δεν γίνονταν, που δόθηκε στους παίκτες ήταν απλό και ξεκάθαρο. “Όχι άλλο πεταμένο ημίχρονο”

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου υπήρξε και μία έντονη ομιλία του στα αποδυτήρια, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Τι είναι αυτά που κάνετε; Πώς παίζετε έτσι; Άλλα δεν είχαμε πει ότι θέλουμε πριν από το ματς; Αυτοί είστε ως ομάδα; Βελτιωθείτε, θα έχουμε πρόβλημα»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags