Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τώρα θα μας δείξει ο Μίτσελ αν είναι μάγκας - Τι θα κάνει με Φορτούνη, Χάμες, Μαρσέλο, Ρέτσο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-17 16:21:00

"Τώρα θα μας δείξει ο Μίτσελ αν είναι μάγκας - Τι θα κάνει με Φορτούνη, Χάμες, Μαρσέλο, Ρέτσο"

Sportdog Team
"Τώρα θα μας δείξει ο Μίτσελ αν είναι μάγκας - Τι θα κάνει με Φορτούνη, Χάμες, Μαρσέλο, Ρέτσο"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για τις... σπαζοκεφαλιές του Ισπανού προπονητή, τις αλλαγές στην 11αδα και την υπόθεση Μαντσίνι.

Στην 11άδα και τις δύο μεγάλες σπαζοκεφαλιές -όπως τις χαρακτήρισε- που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μίτσελ για την συγκρότησή της στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ».

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει λύση αρχικά στο πώς θα χωρέσει στην 11άδα τον Φορτούνη και τον Χάμες, αλλά και το πώς θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τον Μαρσέλο δημιουργικά χωρίς όμως να υπάρχει αμυντικό πρόβλημα.

Στα μεταγραφικά ζητήματα τώρα, για τον Μαντσίνι ανέφερε ότι οι πληροφορίες που έχει θέλουν ομάδα του εξωτερικού να έχει κάνει σφήνα για την απόκτησή του. Στο θέμα αυτό επεσήμανε ότι οι Πειραιώτες δεν θα έχουν διάθεση να μπουν σε πλειστηριασμό για την απόκτησή του.

Για τα άλλα θέματα, δηλαδή, αυτά των στόπερ και μπακ, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά και πως δεν υπάρχει μέχρι τώρα εισήγηση από τον Μίτσελ για την απόκτηση ενός σέντερ φορ αν και «από αυτό που βλέπουμε ο Ολυμπιακός μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει έναν», όπως τόνισε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags