Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκάει σούπερ εξέλιξη με Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ - Κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν - Μπαίνουν λεφτά
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 00:17:00

Σκάει σούπερ εξέλιξη με Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ - Κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν - Μπαίνουν λεφτά

Sportdog Team
Σκάει σούπερ εξέλιξη με Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ - Κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν - Μπαίνουν λεφτά

Πολύ σημαντική εξέλιξη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού μιας και ο Πολωνός επιθετικός που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο του Βορρά, είναι πιθανό να δώσει αρκετά χρήματα στην πρώην ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Μεταγραφικές εξελίξεις βλέπουν στην Σκωτία με πρωταγωνιστή τον Κάρολ Σφιντέρσκι, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας ο Πολωνός είναι στην λίστα του  Άγγελου Ποστέκογλου για την ενίσχυση της Σέλτικ. 

"Ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι υποδείχθηκε ως ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει τα τελικά του Μουντιάλ. Παρόλο που έκανε τελικά μόνο μια συμμετοχή με την Εθνική έχει ήδη δημιουργήσει όνομα στη διεθνή σκηνή.

Ο Σβιντέρσκι έχει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές με την Πολωνία και αγωνίζεται για την Σάρλτο στις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη έχοντας παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και την Γιαγκελόνια" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το σημαντικό σε μια τέτοια εξέλιξη είναι το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά διατηρεί ένα εύλογο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη και συγκεκριμένα 20%, με την προυπόθεση τα χρήματα που θα εισπράξουν οι Αμερικανοί να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια που ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν, δηλαδή αν πουληθεί με 6 εκατομμύρια, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το 20% του ενός εκατομμυρίου, με τους Αμερικάνους αυτή τη στιγμή να αναφέρουν ότι ο Σφιντέρσκι δεν παραχωρείται και μάλιστα η τιμή στην οποία των αξιολογούν είναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags