Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: "Βόμβα" Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ - Ανατροπή με την Εθνική ομάδα
| 2022-12-18 22:09:00

"Βόμβα" Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ - Ανατροπή με την Εθνική ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ - Ανατροπή με την Εθνική ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην Γαλλία, όμως λίγο μετά το τέλος σε δηλώσεις του έριξε νέα... βόμβα!

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αλμπισελέστε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα για πρώτη φορά μετά το 1986, με τον ίδιο λίγο μετά τον μεγάλο τελικό απέναντι στην Γαλλία να ρίχνει... βόμβα.

Όπως ήταν γνωστό από δηλώσεις του ίδιου, ο ποδοσφαιριστής της Παρί είχε πει ότι στο Κατάρ είναι η τελευταία του... παράσταση με την Αλμπισελέστε, όμως μιλώντας μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει να παίζει με την Εθνική Αργεντινής. 

"Ήξερα ότι ο Θεός θα μας το έδινε, είχα το προαίσθημα ότι αυτό ήταν δικό μου. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επιστροφή στην Αργεντινή για να δούμε πόσο τρελοί θα είναι οι πανηγυρισμοί. Αυτό το τρόπαιο το ήθελα σε όλη τη ζωή μου. Ήταν το παιδικό όνειρό μου"

"Είναι εντυπωσιακό που τελείωσε έτσι. Το κύπελλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή φτιάχτηκε για να το επιθυμείς, αλλά είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει. Κοιτάξτε πόσο όμορφο είναι", είπε αρχικά. "Τι θα γίνει μετά από αυτό; Μου δόθηκαν όλα σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου. Απολαμβάνω την Εθνική ομάδα και θέλω μερικά παιχνίδια ακόμα να είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής", είπε ο Λιονέλ Μέσι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags