Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Φέρνει... νέο Τσέριν ο ΠΑΟ - Σήκωσε κούπα με Μπακασέτα - Βρήκε εξτρέμ στην Τουρκία ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-18 23:02:00

Φέρνει... νέο Τσέριν ο ΠΑΟ - Σήκωσε κούπα με Μπακασέτα - Βρήκε εξτρέμ στην Τουρκία ο Γιοβάνοβιτς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Φέρνει... νέο Τσέριν ο ΠΑΟ - Σήκωσε κούπα με Μπακασέτα - Βρήκε εξτρέμ στην Τουρκία ο Γιοβάνοβιτς!

Η... πρωταθληματική αύρα και η νέα περίπτωση για τα άκρα του Τριφυλλιού. Ποιος είναι ο παίκτης που έρχεται για να καλύψει το κενό του Γκάνεα στα αριστερά της άμυνας, η μέχρι τώρα καριέρα του και οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, αλλά και η επόμενη μεταγραφή.

ΠΟΥΧΑΤΣ/1: όλα δείχνουν πως ο 24χρονος Πολωνός αριστερός μπακ θα είναι ο... δανεικός "αντι Γκανεα" στον Παναθηναϊκό. Μια ακόμη... κλασική επιλογή του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη σε παίκτες απο το πρώην... ανατολικό μπλοκ. Θυμίζω τις καλοκαιρινές επιλογές του, με  3 Σλοβένους, έναν Ρουμάνο, έναν Ρώσσο κι έναν Αλβανό, δηλαδή οι 6 στις 9 μεταγραφές! Μάλιστα ο Πολωνός είναι μια "γερμανική" περίπτωση παρόμοια με εκείνη του Τσέριν. Όπως ο Σλοβένος μέσος δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει στην Μπουντεσλίγκα και είχε σταλεί δανεικός 2 χρόνια στην Ριέκα, έτσι και ο Τιμοτέους Πούχατς, παρότι αποκτήθηκε μόλις το καλοκαίρι του 2021 με transfer fee 2.500.000 ευρώ από την Ουνιόν Μπερλίν, πάει ολοταχώς για δεύτερο σερί δανεισμό μέσα σε ένα χρόνο. Τον περασμένο Γενάρη ήταν η Τραμπζονσπορ, τώρα θα είναι ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα αυτός θα είναι συνολικά ο 4ος δανεισμός στην μέχρι τώρα καριέρα του!!

ΠΟΥΧΑΤΣ/2: στην ομάδα των Μπακασέτα/Σιώπη που πήρε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, ο Πολωνός από τον Γενάρη και μετά μέτρησε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Και παρόλο που η Τράμπζονσπορ είχε οψιόν αγοράς του ενώ είχε πληρώσει και 200.000 ευρώ για loan fee στην Ουνιόν, προτίμησε αντί του Πούχατς να σκάσει 3.600.000 στην Κασίμπασα και να αγοράσει το καλοκαίρι τον Ελμαλί. Ο Πολωνός μπακ χαφ με τις 12 διεθνείς συμμετοχές και το 1,5 εκατ. χρηματιστηριακή αξία γύρισε στο Βερολίνο αλλά το μόνο που κατάφερε  ήταν να καταγράψει την παρθενική - και μοναδική του - συμμετοχή μέχρι τώρα στην Μπουντεσλίγκα πριν ξαναφύγει πάλι με φύλλο πορείας για τα Βαλκάνια, αυτή την φορά στην Ελλάδα. 

ΠΟΥΧΑΤΣ/3: στα πρώτα μισά των δυο σεζόν του στην Μπουντεσλίγκα, ο Πολωνός αριστερός μπακ κατάφερε να παίξει μόλις μια φορά στο γερμανικό πρωτάθλημα!! Σημειολογικά πάντως πέρσι πήγε δανεικός στην επίδοξη πρωταθλήτρια Τουρκίας που είχε πάρει από τον πρώτο γύρο μεγάλη βαθμολογική διαφορά και στο τέλος πανηγύρισε μαζί της κούπα. Τώρα είναι έτοιμος να έρθει πάλι Γενάρη μήνα σε ένα αντίστοιχο περιβάλλον, στον επίδοξο πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό που είναι στο +8 και στο +12 απο ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Ποιός ξέρει ίσως να κουβαλάει την... πρωταθληματική αύρα. Για την ιστορία ο Πούχατς έχει συμβόλαιο ως το 2025 με την Ουνιόν Βερολίνου, που όπως ακούγεται θα πληρωθεί από τον Παναθηναϊκό loan fee 150 με 200.000 ευρώ...

ΕΞΤΡΕΜ/ΠΑΟ: όλα τα ρεπορτάζ συμφωνούν πως ο Γιοβάνοβιτς θα πάρει ακραίο παίκτη τον Γενάρη. Και συγκεκριμένα δεξί εξτρέμ. Άλλωστε έχουν γραφτεί ήδη διάφορα ονόματα υποψηφίων, ακόμη και Μουντιαλικών παικτών. Η τελευταία εκδοχή πάντως που κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα αgents, θέλει τον κόουτς του Παναθηναϊκό να ασχολείται σοβαρά με εξτρέμ που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα. Κι απο συγκεκριμένο...κανάλι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τελείως τον ΠΑΟ ο Αλαφούζος - 1.6 εκατ. σε Πέρεθ με "εντολή" Γιοβάνοβιτς - "Πάγος" σε Αϊτόρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags