Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός - Έφυγαν από το γήπεδο - Έξαλλοι με τη διαιτησία (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 16:30:00

Δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός - Έφυγαν από το γήπεδο - Έξαλλοι με τη διαιτησία (Vid)

Sportdog Team
Δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός - Έφυγαν από το γήπεδο - Έξαλλοι με τη διαιτησία (Vid)

Οι αποφάσεις στο ματς με την Καλλιθέα φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών δεν επέστρεψε από τα αποδυτήρια.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στο παιχνίδι της Super League 2 ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ολυμπιακό β’, οι Πειραιώτες δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, με συνέπεια η αναμέτρηση να διακοπεί στην ανάπαυλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κωστή στο 5ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 14’ με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να είανι σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια η Καλλιθέα έκανε το 2-1 και όλα τινάχτηκαν στον αέρα στο 38' όταν ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών.

Ο διαιτητής Νικόλαος Παπακωνσταντίνου σε συνεννόηση με τον α' βοηθό Σεραφείμ Γάκο, δεν μέτρησαν αυτογκόλ του Ευαγγέλου της Καλλιθέας, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα ισοφάριζε σε 2-2. Αρχικά δόθηκε χέρι σε παίκτη των φιλοξενούμενων που δεν υπάρχει, ενώ ο ρέφερι εξήγησε στους παίκτες πως έδωσε μόνος του οφσάιντ.

Όλα αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ υπήρξε τοποθέτηση και του Κώστα Καραπαπά στο Instagram.

Ιδού:

Θυμίζουμε, ότι στο Λιμάνι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν απειλήσει μέχρι και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα για τους ίδιους λόγους!

Δείτε τις επίμαχες φάσεις:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags