Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στον... πάγο οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ για συγκεκριμένο λόγο - Αποκάλυψη για Κωνσταντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 15:44:00

Στον... πάγο οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ για συγκεκριμένο λόγο - Αποκάλυψη για Κωνσταντέλια

Sportdog Team
Στον... πάγο οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ για συγκεκριμένο λόγο - Αποκάλυψη για Κωνσταντέλια

Ο Δικέφαλος του Βορρά ξέρει ότι πρέπει να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως τα πλάνα πάνε στην... άκρη και μάλιστα για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

ΠΑΟΚ: Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό κινούνται άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά κάτι που αφήνει για λίγο στην άκρη την κουβέντα για αγορά ποδοσφαιριστή αποκάλυψε ο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου  μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα έχει ανάγκη να ενισχυθεί, γίνεται μια προσπάθεια εδώ και καιρό. Θέλει ενίσχυση μεσοεπιθετικά το ξέρουν αυτό. Ούτε σίγουρο είναι πως θα πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ, ούτε ότι δεν θα πάρει. Τώρα αν αδειάσει χώρος στο μπάτζετ και φύγουν ποδοσφαιριστές, αυτό μπορεί και να διευκολύνει κάπως την κατάσταση. Έχει μεγάλη αγωνία ο ΠΑΟΚ να πάρει το ματς με τον Παναιτωλικό και να ξεκινήσει καλά. Για αυτό και το αφήνουν λίγο στην άκρη το μεταγραφικό και ίσως τελικά να μην προχωρήσει σε μεταγραφή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Μουργκ είναι παίκτης που η ομάδα παραχωρεί και το ξέρει όλη η αγορά, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι έχουν γίνει επαφές με το ΑΠΟΕΛ, ενώ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε ότι ότι Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί θα είναι διαθέσιμοι διεκδικώντας θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ, και πως είναι πιθανό ο Βιεϊρίνια να πάρει τη θέση του Σάστρε αριστερά στην άμυνα, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα παίξει στο δέκα, με τον Ζίβκοβιτς δεξιά και τον Νάρεϊ αριστερά στην επίθεση της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags