Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Έξαλλος Μαρινάκης, βάλλεται πανταχόθεν - Μαζί με Μέσι ο Φορτούνης - Έχει… αβάντες ο Παναθηναϊκός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 14:18:00

"Έξαλλος Μαρινάκης, βάλλεται πανταχόθεν - Μαζί με Μέσι ο Φορτούνης - Έχει… αβάντες ο Παναθηναϊκός"

του Γιώργου Κτενά
"Έξαλλος Μαρινάκης, βάλλεται πανταχόθεν - Μαζί με Μέσι ο Φορτούνης - Έχει… αβάντες ο Παναθηναϊκός"

Πώς μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα οι Πειραιώρες και η διαιτησία! Γιατί στο Λιμάνι θεωρούν ότι υπάρχει ένα σύστημα που τους "πολεμάει", ποια τα πλεονεκτήματα των Πράσινων για να πάρουν τον φετινό τίτλο και γιατί ξεχωρίζει ο Κώστας Φορτούνης.
 

Ολυμπιακός: Με τον Μανώλη Γαβαθιώτη επικοινώνησε το sportdog, δημοσιογράφο που γνωρίζει σε βάθος τα θέματα των Πειραιωτών και παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια.

Προλαβαίνει ο Ολυμπιακός το τρένο του πρωταθλήματος; Τι δίνει ώθηση στον Παναθηναϊκό; Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Μίτσελ; Επίσης, ποια είναι η άποψή του για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού β΄ με την Καλλιθέα; Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις, ακολουθούν στη συνέχεια.

"Να πάρει 69 βαθμούς ο Ολυμπιακός - Μπορεί να κερδίσει όλα τα ματς - 3 αβάντες στον Παναθηναϊκό"

"Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται μόνο στο χέρι του Ολυμπιακού το πρωτάθημα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει νίκες μέχρι το τέλος, έχει ακόμα 23 αγωνιστικές (πρωτάθλημα και πλέι φορ). Είναι δηλαδή 69 βαθμοί το μάξιμουμ που μπορεί να συγκεντρώσει. Αν ο Παναθηναϊκός καλύψει 58 βαθμούς στα δικά του ματς, δεν υπάρχει θέμα για τον Ολυμπιακό, θα πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Άρα αν κερδίζει ο Παναθηναϊκός, θα πάρει το πρωτάθλημα όσες νίκες και να πάρει ο Ολυμπιακός", σχολίασε αρχικά ο Μ. Γαβαθιώτης.

Μπορεί να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός;

"Ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να τα κερδίσει όλα, έχει το πάνω χέρι σε όλους τους τομείς, σε ομάδα, προπονητή, ποιότητα παικτών. Άρα μπορεί να πάρει όλα τα ματς. Όμως ο Παναθηναϊκός θα έχει αβάντες που δεν έχει ο Ολυμπιακός. Πρώτα από τη διαιτησία που, όσο υπάρχει αυτή η ΕΠΟ, η διαιτησία θα είναι διαρκώς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεύτερον, όταν φτάσουν τα παιχνίδια στο τσικ τους στα πλέι οφ και η ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν θα έχουν ελπίδα για τίτλο, θα προμοδοτήσουν τον Παναθηναϊκό - Στο 100% αυτό που λέω. Τρίτον, είναι και οι άλλες μικρότερες ομάδες που θα δουλέψουν υπέρ του Παναθηναϊκού".

"Εξω αριστερά ο Μαρσέλο - Τέταρτος για την άμυνα - Με Μέσι στην ίδια 11άδα ο Φορτούνης - Βάλλεται πανταχόθεν ο Μαρινάκης"

Τι χρειάζεται αγωνιστικά ο Ολυμπιακός;

"Όπως είναι τώρα, είναι ήδη καλύτερος ο Ολυμπιακός. Ο Ροντινέι είναι σημαντική ενίσχυση και ανεβάζει επίπεδο την πλευρά. Ο Μαρσέλο δίνει άλλον αέρα στον Ολυμπιακό, αν και η θέση του νομίζω ότι είναι πιο μπροστά από τη θέση του αριστερού μπακ - Έχει καταπληκτική τεχνική και οξυδέρκεια, θα μπορούσε άνετα να παίξει έξω αριστερά. Το κέντρο έχει υπερπληθυσμό, καθώς απέξω είναι τώρα ο Μπουχαλάκης και ο Κουντέ. Ο Ιν-Μπομ ριζώνει μέσα στην 11άδα. Το κέντρο της άμυνας είναι πάρα πολύ καλό με τον Ντόη που είναι η αποκάλυψη της χρονιάς και είναι το μεγάλο επίτευγμα του Μίτσελ, που πήρε παίκτη από τη β΄ ομάδα, σε άλλη θέση και τον έχρισε βασικό στόπερ. Και ο Ρέτσος αποκτάει σταθερότητα, μαζί με Σωκράτη-Ντόη είναι καταχωρημένες οι θέσεις και πρέπει να βρεθεί ένας ακόμα στην άμυνα".

Ξεχώρισες κάποιον στην προετοιμασία;

"Τον Φορτούνη. Είναι τεράστιο ταλέντο, μπορεί να συνυπάρξει και με τον Μέσι στην ίδια 11άδα, όχι μόνο με τον Χάμες. Και μαζί με τον Γκάρι και τον Μπίελ μπορεί, αν και ακόμα ο Μπιέλ δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να δείξει. Αλλά χρειάζεται να καταλάβουν όλοι ότι είναι μέλη ομάδας και παρά το ταλέντο τους, να βάζουν την ομάδα πάνω από όλα".

Τέλος, πες μου την άποψή σου σε όσα έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας με τη β΄ ομάδα του Ολυμπιακού.

"Είναι μήνυμα που στέλνει η ΕΠΟ στους νέους διαιτητές. Ήταν στημένοι οι διαιτητές του αγώνα, κυριολεκτώ. Ο Μαρινάκης είναι έξαλλος, βάλλεται πανταχόθεν, γιατί υπάρχει μια ατιμωρησία, μαι αδιαφορία από την κυβέρνηση λόγω των εκλογών, που έχει αποθρασυνθεί όμως τις σπείρες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο. Ο πρωθυπουργός υπέγραψε μνημόνιο με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές αρχές και το έχουν ξεφτιλίσει, το έχουν κάνει κουρελόχαρτο και δεν ασχολείται. Από εκεί ξεκινούν όλα, η ατολμία ενόψει εκλογών".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση από κορυφαία ομάδα σε Μαρσέλο - Τον θέλουν για Γενάρη ή καλοκαίρι - Συμφωνία με Μαρινάκη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags