Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λούκα Βιγιαφάνιες: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ λόγω Βιγιαφάνιες- Πέφτουν υπογραφές για τη μεταγραφή - Στην Τούμπα το 10αρι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-21 12:00:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ λόγω Βιγιαφάνιες - Πέφτουν υπογραφές για τη μεταγραφή - Στην Τούμπα το 10αρι!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ λόγω Βιγιαφάνιες - Πέφτουν υπογραφές για τη μεταγραφή - Στην Τούμπα το 10αρι!

Ο Αργεντινός άσος έφερε τα πάνω-κάτω στην ομάδα του Λουτσέσκου. Πώς ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού... βοηθάει από την Κύπρο, ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος προπονητής από τον Ιβάν Σαββίδη;

ΠΑΟΚ - Λούκα Βιγιαφάνιες: Στο ρεπορτάζ τής Σούπερ Λιγκ επιστρέφει το όνομα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Γιατί ο Λούκα έχει συνδέσει στην Ελλάδα το όνομά του με τους Πράσινους, αλλά φαίνεται ότι τώρα επιστρέφει για λογαριασμό του Δικέφαλου. Έστω και από σπόντα.

Και εξηγούμαστε: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι/ανησυχίες του ΑΠΟΕΛ για τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός άσος υπέστη ζημιά στον ώμο που θα τον κρατήσει για 5 με 7 εβδομάδες εκτός δράσης. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ισχυρό πλήγμα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς ο Βιγιαφάνες ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση τον τελευταίο καιρό. Και βασικό στέλεχος.

Η σχετική ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

Ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης ανέδειξε ο διαγνωστικός έλεγχος στον Lucas Villafanez. Ο ποδοσφαιριστής θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος. Εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας, 5-7 εβδομάδες.

Τι σημαίνει, πρακτικά αυτό και πώς επηρεάζει τον ΠΑΟΚ; Με τον Λούκα Βιγιαφάνιες εκτός δράσης, οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν την πόρτα των Θεσσαλονικέων για την απόκτηση του Τόμας Μουργκ!

Ο Αυστριακός άσος είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη τού Ραζβάν Λουτσέσκου - Ασχέτως της αξίας του. Το περασμένο καλοκαίρι ο Δικέφαλος είχε έρθει σε συμφωνία για την παραχώρησή του, με τη μορφή δανεισμού στην Πάφο (που φέτος κονταροχτυπιέται με τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος). Αλλά ο Μουργκ δεν ήθελε, τότε, να πάει στην Κύπρο.

Έχει αλλάξει κάτι τώρα; Οι άνθρωποι του συλλόγου το εύχονται, γιατί αν αποχωρήσει ο Μουργκ οριστικά από το ρόστερ (έχει συμβόλαιο για ακόμα 1,5 χρόνο με την ομάδα), η ΠΑΕ θα εξοικονομήσει πάνω από 750.000 ευρώ. Δηλαδή θα προκύψει χώρος για να έρθει με μεγαλύτερη ευκολία το 10άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου.

Κι όλα αυτά επειδή ο Βιγιαφάνιες χτύπησε τον ώμο του και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον αντικαταστήσει το διάστημα της απουσίας του Αργεντινού, με τον Τόμας Μουργκ. Αλλιώτικα ακόμα εκεί θα ήταν ο Αυστριακός...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Άραβες "πληρώνουν" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ο… Νάρεϊ του Ιανουαρίου - Πωλείται 11αδατος άσος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags