Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό... έγκλημα Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Σε "άλλο γήπεδο" ο Πασχαλάκης - Μαγική τριάδα με Φορτούνη
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-21 23:23:00

Διπλό... έγκλημα Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Σε "άλλο γήπεδο" ο Πασχαλάκης - Μαγική τριάδα με Φορτούνη

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό... έγκλημα Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Σε "άλλο γήπεδο" ο Πασχαλάκης - Μαγική τριάδα με Φορτούνη

Πώς κατάφερε να... αυτοκτονήσει με ΠΑΣ και η ανάγκη για μεταγραφές! Ο Κώστας Φορτούνης εξέθεσε τους πάντες στους Ερυθρόλευκους δείχνοντας ότι άλλο πρόβλημα υπήρχε το καλοκαίρι. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει... παντρευτεί ο Ολυμπιακός παρά την απουσία Μαρτίνς και οι μεταγραφές που επιβάλλεται να γίνουν... χθες.

Ολυμπιακός: Ο… αυτοκτονικός Ολυμπιακός της φετινής χρονιάς επέστρεψε και με ένα απίστευτο… χαρακίρι κατάφερε να ψαλιδίσει κι άλλο τις ελπίδες του για την διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα βάζει νέα… τρικλοποδιά στον εαυτό του στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, που όπως ξέρουμε οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν και ενθουσίασαν τους πάντες στο πρώτο μέρος, τόσο με τον τρόπο που πίεζαν, έκλεβαν μπάλες και… εκφόβιζαν, ποδοσφαιρικά τους γηπεδούχους καταφέρνοντας να προηγηθούν με 0-2 με κάποιον που έβλεπε το παιχνίδι να μην μπορεί να πιστέψει ότι δεν μπορούσαν να φύγουν με τίποτα λιγότερο από τους 3 βαθμούς, από την πόλη της Ηπείρου. Βέβαια για να φτάσει εκεί το σύνολο του Μίτσελ είδε τον… τελειωμένο μέχρι πριν λίγο καιρό Κώστα Φορτούνη να κάνει… παπάδες και να κλείνει πολλά στόματα, με πρώτο αυτό του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έβαζε το χέρι του στην… φωτιά ότι ο Έλληνας μέσος δεν του κάνει, με τον ίδιο να βρίσκεται ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου, όμως πλέον τον εκθέτει με κάθε τρόπο.

Στην παρουσία τα στα Γιάννενα κατάφερε να θυμίσει τον παίκτη πριν τον τραυματισμό του, τόσο στην δημιουργία, αλλά περισσότερο στην εκτέλεση, βάζοντας δύο γκολ σε αναμέτρηση για πρώτη φορά μετά τις 15 Ιουλίου 2020 και την προτελευταία αγωνιστική των play off στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και δείχνει ήδη να είναι πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας.Παράλληλα δεν είναι λίγοι αυτοί που ενθουσιάστηκαν και όχι άδικα με την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε στα Γιάννενα. Οι Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί, στην κορυφή, καταφέρνουν να δημιουργούν… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστές με τρομερή ποιότητα, αλλά και εκτελεστική δεινότητα και σίγουρα θα δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους στο μέλλον όταν βρουν την απαραίτητη χημεία μεταξύ τους΄, αν συνεχίσουν να παίζουν μαζί.

Κάπου εδώ τα θετικά τελειώνουν για τους Πειραιώτες και ξεκινάνε τα… προβλήματα. Το σύνολο του Μίτσελ συνεχίζει να… μαστίζεται από το πρόβλημα του δευτέρου ημιχρόνου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες φαίνονται… σκασμένοι μετά το πρώτο μισό, κάτι που κόστισε πολύ στην ευρωπαϊκή, φετινή, πορεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το γκολ στις καθυστερήσεις με την Μακάμπι στην Χάιφα, στον πρώτο αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι τα τρία τέρματα, από τα τέσσερα, στο παιχνίδι του Καραϊσκάκης έρχονται μετά το 60. Στο ματς με τη Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα οι Πειραιώτες ήταν καβάλα στο… άλογο μέχρι το 90+4’ και την ισοφάριση των Σλοβάκων, ενώ στο 90’ ο Πίττας ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον Απόλλωνα Λεμεσού, αποτέλεσμα να φτάσουμε μέχρι τα πέναλτι. Παράλληλα το ίδιο έχει συμβεί και σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους Ερυθρόλευκους να εμφανίζουν δύο πρόσωπα στα ισάριθμα ημίχρονα. Συμπέρασμα είναι ένα! Είναι εμφανέστατο ότι η ομάδα έχει σοβαρότατο πρόβλημα στη φυσική κατάσταση, κάτι που φυσικά είναι ευθύνη αυτού που έκανε την φετινή προετοιμασία, που δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όσον αφορά μόνο το παιχνίδι στα Γιάννενα το έλλειμα στα τρεξίματα και την αντοχή δεν φάνηκε μόνο με την πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο, που έκανε τους Ηπειρώτες να επανέλθουν σε ένα… τελειωμένο παιχνίδι και τους πρωταθλητές να μην έχουν αξιόλογη φάση, αλλά από το γεγονός ότι μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων, δεν πιέζουν και δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν καμία απειλή στην εστία του Σούλη. Ακόμα ένα πρόβλημα στην αναμέτρηση ήταν η αμυντική λειτουργεία. Για πρώτη φορά από τότε που φόρεσε τα Ερυθρόλευκα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φάνηκε να είναι… αλλού, μιας και δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να δώσει την ηρεμία που έδινε στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ παράλληλα φαινόταν να μην είναι συγκεντρωμένος.  Την ίδια στιγμή το δίδυμο στα στόπερ, με Ρέτσο και Ντόη έδειχνε ασύνδετο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που πιέστηκε έδειχνε να έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Πλέον οι Πειραιώτες ελπίζουν να γυρίσουν το… τσιπάκι και φυσικά με τις προσθήκες παικτών που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνουν να καταφέρουν να επωφεληθούν από γκέλες των ομάδων που είναι από πάνω του και να μπουν… σφήνα στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι ότι εξακολουθούν να μην κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αλλά και δεν πείθουν με την εικόνα τους. Μένει να φανεί αν μπορούν να αντιδράσουν.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκασμένος ο Μίτσελ τα... έχωσε στους παίκτες με "καρφάρες" - "Άλλα είπαμε στο ημίχρονο"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags