ΠΑΟΚ: Η δοκιμή Κωνσταντέλια στο «10» με Νάρεϊ και Αντρίγια στα άκρα δεν αφήνει ασυγκίνητο ούτε τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει διακρίνει στοιχεία επιτελικού μέσου στον νεαρό άσο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δούμε αυτή την δοκιμή και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, προς το παρόν πάντως, πιστεύει ότι ένας νέος παίκτης είναι καλό να μην αλλάζει συχνά θέση για να μάθει καλά αυτή στην οποία έχει αρχίσει να διακρίνεται, ενώ ο ίδιος και το τιμ του δουλεύουν με τον «Ντέλια» πάνω στο κομμάτι του γκολ.

Αν ο 19χρονος άσος καταφέρει να ανεβάσει και τον αριθμό των ευκαιριών που έχει στα ματς και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα, τότε θα δώσει στον Λουτσέσκου το μεγαλύτερο «κίνητρο» να πάρει την απόφαση για την αλλαγή θέσης και από τα άκρα να τον μεταφέρει στον άξονα.

Οι άνθρωποι του ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο Κωνσταντέλιας δεν θα αργήσει να δείξει και την εκτελεστική ικανότητά του, αφού διαθέτει όλα τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αλλά και τον χαρακτήρα του παίκτη που μπορεί να τελειώνει τις φάσεις και του λείπει μόνο η εμπειρία που θα αποκτηθεί μέσα από την τριβή των αγώνων. Ενα καλό παράδειγμα εκτέλεσης ήταν το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με την Ασντοντ στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχονται" οι Τούρκοι για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ψήνεται" deal με 15 εκατομμύρια!