Facebook Pixel Sportdog.gr | Διπλό με Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ, προσπέρασε Ολυμπιακό - Φωνές για τη διαιτησία από Παναιτωλικό (Vid)
| 2022-12-22 21:28:00

Διπλό με Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ, προσπέρασε Ολυμπιακό - Φωνές για τη διαιτησία από Παναιτωλικό (Vid)

Διπλό με Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ, προσπέρασε Ολυμπιακό - Φωνές για τη διαιτησία από Παναιτωλικό (Vid)

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε μια αρκετά δύσκολη νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-0 χάρη στο γκολ του Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και αυτό του Αουγκούστο στο 86΄. Πάντως για το 1-0 διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, θεωρώντας πως είχε γίνει φάουλ πάνω στον Κολοβό.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ κατάφερε να καθαρίσει το ματς και να πάρει μια πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 28 βαθμούς και προσπέρασε τον Ολυμπιακό, στους 2 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε στους 16. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έφτασε αθόρυβα στο -10 από τον Παναθηναϊκού, ενώ έχει πλέον τρεις σερί νίκες.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα θέλοντας από νωρίς να πιέσει και να βρει ένα γκολ. Μάλιστα, μόλις στο 2΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε ωραία ατομική ενέργεια, ωστόσο το σουτ του δεν ήταν καλό. Στο 5΄ και στο 6΄ ο Φλόρες προσπάθησε να απειλήσει με δύο του σουτ, χωρίς επιτυχία. Ο ρυθμός ήταν καλός στο πρώτο 15΄ και στο 16΄ ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Νάρεϊ. Παρόλα αυτά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την φάση να είναι απολύτως οριακή. Ο ΠΑΟΚ είδε και τον Ελ Καντουρί να μην μπορεί να συνεχίσει με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 19΄, για να μπει ο Ζίβκοβιτς.

 

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει στα δεξιά και να μετατοπιστεί στα αριστερά ο Νάρεϊ, ενώ ο Κωνσταντέλιας απέκτησε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μετά το 30΄ να αυξήσει την πιεσή του και στο 35΄ ο Ολιβέιρα έπιασε ένα καλό σουτ μετά από ασίστ του Σάστρε, ωστόσο ο Ανέστης είπε όχι σε πρώτο χρόνο στον Πορτογάλο και σε δεύτερο στον Κωνσταντέλια. Στο 39΄ ο ΠΑΟΚ έχασε και νέα ευκαιρία, με τον Ράφα Σοάρες να κάνει γέμισμα και τον Ανέστη να λέει όχι στο σουτ του Νάρεϊ που ήταν στην κίνηση. Στο 41΄ ο Ανέστης είπε όχι και στον Ζίβκοβιτς, ωστόσο νικήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο 45+5 ο Ολιβέιρα εκτεμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Νάρεϊ και έκανε το 1-0. Πάντως για το συγκεκριμένο γκολ υπήρξαν έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ζήτησαν φάουλ για σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Κολοβό. Το VAR είδε την φάση, ωστόσο έκρινε ότι το σπρώξιμο του Αουγκούστο δεν θεωρήθηκε ως φάουλ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με σκοπό να τελείωσει το ματς και στο 47΄ το τακουνάκι του Αουγκούστο δεν νίκησε τον Ανέστη. Στο 50΄ ο Ζίβκοβιτς έκανε κλέψιμο και έδωσε πάρε βάλε στον Ολιβέιρα, ο οποίος όμως δεν είχε καλή ισορροπία και αστόχησε. Ο Παναιτωλικός αφού δεν το πλήρωσε, προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 57΄ και ο Καρέλης έχασε το... άχαστο, μιας και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στο τέρμα, σε κενή εστία. Ο ΠΑΟΚ έγινε ξανά απειλητικός στο 59΄, μιας και ο Κωνσταντέλιας δεν κατάφερε να σκοράρει σε διπλό χρόνο. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί και στο 62΄ ο Ζίβκοβιτς καθυστέρησε αρκετά ενώ ο ΠΑΟΚ είχε πλεονέκτημα σε αντεπίθεση με τρεις δικούς του παίκτες και έναν αμυντικό των γηπεδούχων. 

Στη συνέχεια ο Παναιτωλωικός δεν έχασε κάποια τεράστια ευκαιρία και ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο 86΄. Σε εκείνο το σημείο έγινε το 2-0, μιας και ο Αουγκούστο έκλεψε από τον Κολοβό και πλάσαρε τον Ανέστη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags