Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Κόλλημα" 350.000 για Πούχατς, καραμπόλα με... Ολυμπιακό - 15 εκατ. θέλει ο Σαββίδης για Κουλιεράκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-23 15:00:00

"Κόλλημα" 350.000 για Πούχατς, καραμπόλα με... Ολυμπιακό - 15 εκατ. θέλει ο Σαββίδης για Κουλιεράκη

Οι Μιχείες
"Κόλλημα" 350.000 για Πούχατς, καραμπόλα με... Ολυμπιακό - 15 εκατ. θέλει ο Σαββίδης για Κουλιεράκη

Γιατί αργεί ο Πολωνός και το... αριστούργημα Μπότο στον Δικέφαλο. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών πίσω από τη μεταγραφή του αριστερού μπακ στο Τριφύλλι και παρουσιάζει τα δεδομένα για τον νεαρό αμυντικό των "ασπρόμαυρων", τη δουλειά που γίνεται εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και την... επόμενη ομάδα του!

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με τον δανεισμό του Πούχατς που ...καθυστερεί στον Παναθηναϊκό (έχουμε το λόγο , μαζί με όλο το παρασκήνιο) αλλά και με την υπόθεση "Φενέρ - Κουλιεράκη" αποκαλύπτοντας το... δάσος που κρύβεται πίσω από αυτή!

ΠΟΥΧΑΤΣ/1: δεδομένα ο Παναθηναϊκός θέλει τον Πολωνό του και ο Πολωνός αριστερός μπακ θέλει να έρθει για 6 μήνες στον Παναθηναϊκό. Γιατί , λοιπόν, δεν έχει υπάρξει ακόμη deal done; Λόγω Ουνιόν Βερολίνου που τον δανείζει αλλά θέλει και... ενοίκιο! Έμαθα πως το γερμανικό loan fee δεν πέφτει κάτω από τα 350 χιλιάρικα! Προφανώς στην Ουνιόν γνωρίζουν πως οι "πράσινοι" έχουν μεινει με έναν αριστερό μπακ (Χουανκάρ), "καίγονται" για μπακ απ του και ...πάνε για πρωτάθλημα. Οπότε έχουν τσιμπήσει και λίγο την τιμή του δανεισμού (το περσινό αντίστοιχο loan fee που πλήρωσε για τον Τιμότεους Πούχατς η Τράμπζονσπορ ήταν 250.000 ευρώ). Από την ίδια πηγή διέρρευσε προς την στήλη πως ο Παναθηναϊκός έβαλε και τα...μεγάλα μέσα. Ζήτησαν την βοήθεια ατζέντη με έδρα του Γραφείου του την Γερμανία, ο οποίος έχει καλή σχέση με την Ουνιόν, προκειμένου να ...γλιτώσουν το loan fee ή να το ρίξουν αρκετά ή να το πάρουν ως bonus σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος...

ΠΟΥΧΑΤΣ/2: Δεν είναι άσχετο, λοιπόν, το τάιμινγκ που εμφανίστηκε κι ανταγωνίστρια του Παναθηναϊκού απο την Γαλλία (Στρασμπόυρ), στην διεκδίκηση του διεθνή Πολωνού αριστερού μπακ. Όσο καθυστερεί το ντιλάρισμα μεταξύ Παναθηναϊκού - Ουνιόν, τόσο για τον Πούχατς θα εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι. Ο άσος πάντως επαναλαμβάνω θέλει Ελλάδα και Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο πως πριν απο λίγες ημέρες "γείωσε" πολωνική ομάδα, η οποία είχε ήδη μιλήσει με την Ουνιόν για τον δανεισμό του (μάλιστα για 1,5 χρόνο)!! Ο Πούχατς δεν θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδα του. Υπάρχει πάντως και η σχετική ιντριγκα: η πολωνική ομάδα που θέλει τον Πούχατς, είναι η ίδια στην οποία έχει προταθεί - για δανεικός - ο Λάϊτνερ του Ολυμπιακού!!!

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ/1: με αφορμή την.... "πρόταση" των 4.000.000 ευρώ της Φενέρ στον ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τους Τούρκους, γιατί ο "δικέφαλος" ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει και δεν χρειάζεται να το κάνει - η στήλη είναι ξεκάθαρη πως ο 19χρονος διεθνής στόπερ δεν πωλείται στην ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Και γιατί δεν μπορεί να πιάσει (ούτε καν να πλησιάσει) τα plus 15.000.000 που κοστολογείται από την οικογένεια Σαββίδη. Και επειδή ο Ζοσέ Μπότο το πρότζεκτ Κουλιεράκη το "δουλεύει" λές και είναι... πορτογαλικό προϊόν (με ότι συνεπάγεται αυτό), με απώτερο στόχο το ερχόμενο καλοκαίρι - βοηθούμενος κι απο τις αγωνιστικές επιδόσεις του Κουλιεράκη - να το φτάσει στο...πικ του. Με δυνατά ευρωπαϊκά κλαμπ στο... παιχνίδι της απόκτησής του, ώστε να εκτοξευθεί η τμή του. Ο Ζοσε Μπότο πιστεύει πως η πώληση του... Κουλιεράκη θα είναι το "αριστουργημά" του, στην δουλειά του ως αθλητικός διευθυντής!!

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ/2: για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει ο αριστεροπόδαρος στόπερ του ΠΑΟΚ να ισχυροποιήσει το προφίλ του, να γίνεται συνέχεια όλο και μεγαλύτερος ντόρος γύρω από το όνομα/ταλέντο του. Αυτό κτίζεται εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Συνέβη με τον Ρέτσο αλλά και πρόσφατα με τον Τζόλη. Κάπως έτσι διαρρέουν σιγά, σιγά η καλοκαιρινή πρόταση της Σάλτσμπουργκ, η φθινοπωρινή της Γκλάντμπαχ και η τωρινή της Φενέρ. Σύντομα θα μάθουμε και ποια είναι η μεγάλη ολλανδική ομάδα που θέλει τον Κουλιεράκη και έτσι θα πηγαίνει η...δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο βασικός στόχος είναι η... Πρέμιερ Λιγκ ή η Μπουντεσλίγκα, εκεί που υπάρχουν κλάμπ να πληρώσουν οκταψήφια transfer fee για τον Κρητικό στόπερ. Από εκεί και κάτω θα έβαζα την... Μπενφίκα (!) και μετά την... Ιταλία!

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ/3: να επανέλθω στην "πρόταση" της Φενέρ για τον ... Αντόνιο Σίλβα του ΠΑΟΚ ( η αναφορά στον συνομήλικο Πορτογάλο στόπερ, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 15.000.000 ευρώ, έγινε σκόπιμα). Προπονητής της τουρκικής ομάδας είναι ο Ζεσούς και ποδοσφαιρικός της διευθυντής ο (πρώην του ΠΑΟΚ) Μπράνκο! Πορτογάλοι και οι δυο, όχι απλά συμπατριώτες αλλά και φίλοι του Μπότο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Η Φενέρ όντως ψάχνει για στόπερ, νεαρό, με προοπτική και με μεταπωλητική αξία αφού το καλοκαίρι πούλησε με 19.5 εκατ. ευρώ τον Νοτιοκορεάτη Κίμ. Και έχει έτοιμο και τον επόμενο, με αντίστοιχα ποσα για να δώσει. Ο λόγος για τον  διεθνή  Ούγγρο στόπερ Σαλάι, τον οποίο είχε πάρει μόλις 2,2 εκατ. τον Γενάρη του 2021 απο τον Απόλλων Λεμεσού, προλαβαίνοντας και τον... Ολυμπιακό τότε. Ο Σαλάι θα αποτελέσει περήφανη πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι και η Φενέρ ψάχνει από τώρα τον αντικαταστάτη του. Βεβαίως και θα μπορούσε να είναι ο Κουλιεράκης αυτός, αλλά ούτε στα 4.000.000, ούτε στα 6.000.000 ευρώ, ποσό που ρεαλιστικά θα μπορούσε να αποτελέσει το ταβάνι της Φενέρ, εφόσον οι Τούρκοι έβλεπαν πως ο ΠΑΟΚ το συζητούσε (που δεν το συζητάει). Τότε γιατί από την Φενέρ να μπουν στον κόπο να "κτυπήσουν" τώρα τον Κουλιεράκη, με τέτοια ποσά (που δεν είχαν καμία τύχη) αφού σίγουρα είτε ο Μπράνκο, είτε ο Ζεσούς μπορούσαν να έχουν - ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ - απευθείας ενημέρωση απο τον Μπότο για τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ; Μήπως γιατί έτσι βοηθάνε εμμέσως τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να "κτίσει" την ποδοσφαιρική μετοχή του Κουλιεράκη;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι παιχνίδι παίζουν σε βάρος του Παναθηναϊκού; - Στόχος ο τίτλος ή... να μην τον πάρει ο Ολυμπιακός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags