Facebook Pixel Φέρνει άμεσα αντι-Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Φήμες για μεγάλο όνομα - Πωλείται κι άλλος παίκτης 11αδας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-24 16:31:00

Φέρνει άμεσα αντι-Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός- Φήμες για μεγάλο όνομα- Πωλείται κι άλλος παίκτης 11αδας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φέρνει άμεσα αντι-Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός- Φήμες για μεγάλο όνομα- Πωλείται κι άλλος παίκτης 11αδας!

"Τρέχουν" στο Λιμάνι για δύο μεταγραφές που θα πάρουν φανέλα βασικού! Τι συμβαίνει με τον Μαροκινό επιθετικό και γιατί ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του και ποιος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, βασικός και αναντικατάστατος, που βρίσκεται πολύ κοντά σε πώληση; Όνομα έκπληξη...

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την άφιξη του 2023 και τις πρώτες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ, που θα προκαλέσουν αίσθηση. Ο Μίτσελ έχει δώσει τις σχετικές προτάσεις του στη διοίκηση και πλέον όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Παίκτες που έχουν προτάσεις και δεν υπολογίζονται θα αποχωρήσουν άμεσα, ενώ για όσους δεν υπάρχει ενδιαφέρον, θα γίνει προσπάθεια μέσα στον Ιανουάριο να βρουν κάποια προσφορά που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, αλλιώς θα εξεταστεί ο δανεισμός τους εντός ή εκτός Ελλάδας.

Στις παραπάνω κατηγορίες δεν ανήκει πάντως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός στο ρόστερ, ωστόσο φαίνεται ούτε αυτό να… αρκεί στον φετινό Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός είναι παίκτης top κλάσης και γι’ αυτό πριν λίγους μήνες υπέγραψε διετές συμβόλαιο με σχεδόν 2 εκατομμύρια ετήσιες αποδοχές, όμως φαίνεται πως η ηλικία τον έχει επηρεάσει. Δεν μπορεί να παίζει συνεχόμενα 90λεπτα και από τη στιγμή που ο αντικαταστάτης του, ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν… πείθει, εδώ και καιρό στο Λιμάνι ψάχνουν για επιθετικό.

 

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά, καθώς υπάρχει πληροφορία για ενδιαφέρον από το Κατάρ για τον Ελ Αραμπί. Κι αν τις προηγούμενες φορές όλες οι προτάσεις απορρίφθηκαν άμεσα, τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Οι Πειραιώτες αν και έχουν σε τρομερή εκτίμηση τις ικανότητες του Γιουσέφ, δεν θα ήταν αρνητικοί στην πώλησή του, στη σωστή τιμή, αφήνοντας έτσι κι ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα η αναζήτηση επιθετικού στην αγορά έγινε πιο εντατική, ενώ οι λύσεις που εξετάζονται δεν είναι για να γίνουν βοηθητικοί, αλλά βασικοί στα πλάνα του Μίτσελ. Ο παίκτης που θα έρθει θα μπορεί να είναι αντι-Ελ Αραμπί (αν χρειαστεί!) και όχι μόνο αντι-Μπακαμπού ή αντι-Ουι-Τζο.

Εκτός του Ελ Αραμπί όμως, πολύ πιθανό να αποχωρήσει είναι πλέον και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι κρούσεις από διάφορες ομάδες για τον Μολδαβό άσο και σίγουρα δεν είναι τυχαίο χθεσινό ρεπορτάζ από Ιταλία περί ενδιαφέροντος από Μπολόνια, Τορίνο, Αταλάντα.

Έτσι η απόκτηση αριστερού μπακ γίνεται προτεραιότητα στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή. Τέλη Αυγούστου ήταν η ισπανική Χετάφε που τον είχε ζητήσει και τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πει «όχι». Τώρα, δύσκολα θα αρνηθούν μία καλή επίσημη προσφορά, οπότε ήδη ψάχνουν 11αδάτο μπακ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Ολυμπιακού στην UEFA για διαιτησία - Δείτε ποια ΒΙΝΤΕΟ έστειλε από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags