Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφικό ντεμαράζ Μαρινάκη - Πέντε μεταγραφές από το πάνω ράφι - "Χουνέρι" Μίτσελ σε Μασούρα!
| 2022-12-25 18:33:00

Μεταγραφικό ντεμαράζ Μαρινάκη - Πέντε μεταγραφές από το πάνω ράφι - "Χουνέρι" Μίτσελ σε Μασούρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφικό ντεμαράζ Μαρινάκη - Πέντε μεταγραφές από το πάνω ράφι - "Χουνέρι" Μίτσελ σε Μασούρα!

Η συμφωνία διοίκησης-προπονητή και τι συνέβη με τον Έλληνα εξτρέμ. Οι Πειραιώτες φορτσάρουν για να κλείσουν άλλους πέντε παίκτες μετά τον Ροντινέι, οι οποίοι όμως θα έρθουν τώρα για να αποτελέσουν κορμό της ομάδας την επόμενη χρονιά. Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν...

Ολυμπιακός: Οι προσθαφαιρέσεις στον Ολυμπιακό αναμένεται να «φουντώσουν» το επόμενο διάστημα, καθώς αφενός πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφετέρου ο ίδιος ο Μίτσελ είχε ξεκαθαρίσει ότι θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα. Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο Ροντινέι, συνεπώς περιμένουμε τις νέες κινήσεις άμεσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για πέντε ακόμα παίκτες μετά τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι ο πρώτος που αναμένεται να υπογράψει (παρότι η υπόθεσή του είναι πολύπλοκη όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr), με τον παίκτη του Άρη να έρχεται για να προσθέσει μία ποιοτική λύση στις θέσεις των εξτρέμ, αλλά συζητιέται έντονα το σενάριο οι Πειραιώτες να ψάξουν και δεύτερο ακραίο επιθετικό τον Ιανουάριο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Μίτσελ στέλνει… μήνυμα για προσθήκες μεσοεπιθετικών μέσω του τρόπου που διαχειρίζεται τον Γιώργο Μασούρα. Από εκεί που δεν έβγαινε από την ενδεκάδα, ο Έλληνας άσος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανώς δείγμα του ότι ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Μασούρα, ο οποίος κάνει μέτρια σεζόν με μόλις 3 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατά τα άλλα, η ομάδα δείχνει να «φωνάζει» για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου το δίδυμο Ντόι-Ρέτσου δεν δικαίωσε τον Μίτσελ, ο οποίος επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τον Παπασταθόπουλο στα Γιάννινα.

Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει και στο μέτωπο του αριστερού μπακ, με την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες. Ο Ρέαμπτσιουκ παίζει ουσιαστικά… χωρίς ανάσα εδώ και δύο χρόνια, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το κατά πόσο ο Μαρσέλο μπορεί να ανταπεξέλθει σε ρόλο πλάγιου μπακ ή θα πρέπει να χρησιμοποιείται πιο μπροστά.

Τέλος, δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να βγουν στην αγορά και για την απόκτηση σέντερ φορ, μιας και ο Ελ Αραμπί δείχνει να βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση, ο Μπακαμπού δεν είναι «killer» (έχει ήδη χάσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες) και Ουί-Τζο δεν υπολογίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη… σέντρα παίκτες του Ολυμπιακού από Αβραάμ - Μάγκας Σωκράτης, "ανακοίνωση" Βαλμπουενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags