Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πέρεθ - Υπέγραψε στη Βουλιαγμένη ο Εντσάμ - Απόφαση Αλμέιδα για Κικάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-25 23:14:00

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πέρεθ - Υπέγραψε στη Βουλιαγμένη ο Εντσάμ - Απόφαση Αλμέιδα για Κικάνοβιτς

Οι Μιχείες
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πέρεθ - Υπέγραψε στη Βουλιαγμένη ο Εντσάμ - Απόφαση Αλμέιδα για Κικάνοβιτς

Το μυστικό ραντεβού σε ξενοδοχείο και το... βέτο του κοουτς! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει το παρασκήνιο με τον Ρούμπεν Πέρεθ και πότε ήταν στο μπλοκάκι της Ένωσης, η... καραμπόλα με τον Εντσάμ που υπέγραψε αλλά δεν φόρεσε τα κιτρινόμαυρα και οι εξελίξεις με τον εκλεκτό φορ!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η στήλη , με δυο... ανέκδοτες ιστορίες που έχουν πρωταγωνιστές τους Ρούμπεν Πέρεθ και Ολιβιέ Εντσαμ και το πως δεν κατέληξαν στην ΑΕΚ. Και bonus τα τελευταία νέα από την πιάτσα για την υπόθεση Κικάνοβιτς.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΕΡΕΘ: μπορεί να ανανέωσε ως το 2025 με τον Παναθηναϊκό, αλλά η ... πορεία του στην Ελλάδα πιθανότατα να ήταν διαφορετική εφόσον το καλοκαίρι του 2021 ερχόταν στην πρώτη Μπιγκφοράτη ελληνική ομάδα που προτάθηκε και δεδομένα την ... απασχόλησε!! Βλέπετε λίγοι γνωρίζουν πως ο Ισπανός μέσος - κομπιούτερ στα χέρια του Γιοβάνοβιτς - πριν από τον Παναθηναϊκό συζητιόταν στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τις μεταγραφικές συσκέψεις. Κι από ότι ξέρω υπήρχαν "κιτρινόμαυρα" στελέχη που έβλεπαν θετικά τον Ρούμπεν Πέρεθ, χωρίς πάντως κάποια στιγμή (τότε) να αποτελέσει προτεραιότητα. Ούτε όμως, είχε... κοπεί η υποψηφιότητά του. Απλά όταν μετά το "φιάσκο" με την μεταγραφή του Εντσάμ, η ΑΕΚ έπρεπε άμεσα να κλείσει χαφ, τότε βρήκε ευκαιρία ο κόουτς Μιλόγεβιτς να... περάσει την δική του πρόταση / εκλεκτό του, δηλαδή του Νταμιέν Λε Ταλέκ  

ΛΕ ΤΑΛΕΚ: τον Γάλλο μέσο, παρότι γούστο του (τότε) προπονητή, τον είχαν βάλει στον...πάγο Παπαδημητρίου - Κονέ - Παπαδόπουλο. Οι χειρισμοί της υπόθεσης Εντσάμ όμως, τον έφεραν ξανά στον... αφρό και ουσιαστικά η στροφή στον Λε Ταλέκ πήγε πίσω όλο τον προγραμματισμό εκείνου του καλοκαιριού. Ο Ρούμπεν Πέρεθ, λοιπόν, "έπαιξε" με... Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ και έχασε αφού ο τελευταίος ήταν (η μοναδική που πέρασε) 110% επιλογή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς! Μάλιστα συγκριτικά με τον Πέρεθ ο Λε Ταλέκ είχε και περίπου 150.000 ευρώ υψηλότερο συμβόλαιο. Όσον αφορά στην σημερινή ΑΕΚ του Αλμέϊδα, ο Ισπανός δεν θα μπορούσε να είναι βασικός λόγω ...στυλ και εντάσεων. Για αυτό άλλωστε και δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση από πλευράς "κιτρινόμαυρων" σε... μήνυμα από την ισπανική πλευρά, όσο η ανανέωση του Ρούμπεν Πέρεθ στους "πράσινους" ήταν στον αέρα.

ΕΝΤΣΑΜ/1: μιας και τον... θυμηθήκαμε ας ρίξουμε λίγο φως σε εκείνη την πολύκροτη και συνάμα ... μυστηριώδη υπόθεση που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και τα ελληνικά ΜΜΕ καλοκαίρι του 2021. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος (έκανε και μια συμμετοχή, ως αλλαγή, στο Μουντιάλ του Κατάρ) με σημερνή χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ, ως παίκτης πλέον της Σουόνσι (21 ματς/5 γκολ/3 ασιστ την τρέχουσα σεζόν), είχε υπογράψει συμβόλαιο στην ΑΕΚ!!! Το οποίο όμως, ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε!!! Και το είχε υπογράψει σε σουίτα του Four Seasons στον Αστέρα Βουλιαγμένης, που είχε μετατραπεί για την περίσταση σε meeting room αφού οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες.

ΕΝΤΣΑΜ/2:  ναι, ο 26χρονος (σήμερα) μέσος είχε έρθει τον Ιούνιο του 2021 στην Αθήνα, με πρόσκληση της ΑΕΚ και φιλοξενούμενος της στην Βουλιαγμένη. Και όταν αποκαλύφθηκε το ταξίδι του μπορεί η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να διέψευδε αλλά υπήρξε εντολή Μελισσανίδη να τελειώνει άμεσα το θέμα. Έτσι ήρθαν και οι τρεις(3) ατζέντηδες του Εντσάμ στην Αθήνα ενώ παρουσία του ίδιου έγινε η τελική διαπραγμάτευση με τους Παπαδημητρίου / Κονέ απο την ΑΕΚ και τον agent Αντώνη Ρίκα ως διαμεσολαβητή. Εκεί που οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν να τον  πείσουν, με τον  Γάλλο - Καμερουνέζο μέσο - αφήνοντας ... άφωνους και τους εκπροσώπους του - να ζητάει άμεσα να του πάει η ΑΕΚ τα συμβόλαια για να τα υπογράψει! Κάτι που όντως έγινε κι ας χρειάστηκε να φύγουν απο το Μαρούσι και να...ταξιδέψουν για μια ώρα (έπεσε και σε ... τραφικ η δικηγόρος) μέχρι την Βουλιαγμένη!!! Ο Εντσάμ υπέγραψε, λοιπόν, συμβόλαιο με την ΑΕΚ αλλά υπήρχε μια... λεπτομέρεια που είτε αγνοούσαν, είτε δεν την αξιολόγησαν σωστά οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ. Βασικά ο Παναγιώτης Κονέ αφού αυτός είχε κάνει όλη την προεργασία με τους ατζέντηδες του Εντσάμ (ο Παπαδημητρίου μπήκε στην τελική διαπραγμάτευση)! Κι αυτή η... λεπτομέρεια τίναξε στον αέρα την υπόθεση τότε!

ΕΝΤΣΑΜ/3: η Σέλτικ είχε δική της την οψιόν μονοετούς ανανέωσης του συμβολαίου του άσου, που κανονικά έληγε 31 Ιουνίου του 2021! Κι απο την στιγμή που ο Σκωτσέζοι έμαθαν πως η ΑΕΚ ήθελε τον Εντσάμ την ενεργοποίησαν προκειμένου να πάρουν κάποιο αντάλλαγμα (5.000.000 transfer fee είχαν πληρώσει το 2017) απο το ελληνικό κλάμπ. Μην ξεχνάμε πως οι "Κέλτες" πλήρωναν ακόμη τους "κιτρινόμαυρους" για την αγορά του Μπάρκα (απο τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της Σέλτικ)! Τελικά ο Εντσαμ δεν ήρθε στην ΑΕΚ (πήρε στην θέσ του τον Λε Ταλέκ), το συμβόλαιο που είχαν μαζί του "σκίστηκε" αλλά ούτε στην Σέλτικ έμεινε (έτσι κι αλλιώς δεν τον ήθελαν) αφού 31 Αυγούστου έμεινε ελεύθερος και πήγε στην Σουόνσι της Τσάμπιονσιπ...

ΥΓ.  Τον Μπέντζι Κικάνοβιτς ήθελε και το καλοκαίρι ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ήταν στην λίστα με παίκτες του MLS που είχε δώσει στο κλαμπ και του έκαναν. Τότε βέβαια δεν είχε θέσει... βέτο για την απόκτησή του 22χρονου επιθετικού. Τώρα πλέον όμως, ο Αργεντινός τεχνικός έχει την δύναμη στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη για να περάσει τον πρώην παίκτη του στους Σαν Χοσέ. Και δεδομένα τον θέλει αλλά δεν είναι εύκολη, ούτε φτηνή περίπτωση λόγω... ΜLS. Με 1,3 εκατ. ευρώ (ποσό που ακούγεται στην μανατζερική πιάτσα πως πρόσφερε η ΑΕΚ) αγοράζεις μόνο το... 50% του Μπέντζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν "μάσησε" ο Μαντσίνι να υπογράψει Ολυμπιακό - Εκεί θα παίζει το 2023 - Δεν είναι... Μπακασέτας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags