Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον Νο1 στόχο - Συμφωνία Γιοβάνοβιτς-Αλαφούζου - Σπάει το συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-26 13:00:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον Νο1 στόχο - Συμφωνία Γιοβάνοβιτς-Αλαφούζου - Σπάει το συμβόλαιο!

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον Νο1 στόχο - Συμφωνία Γιοβάνοβιτς-Αλαφούζου - Σπάει το συμβόλαιο!

Κινήσεις τακτικής για παίκτη αξίας 3 εκατ. Πώς μπορεί να έρθει Ελλάδα. Ο Σέρβος προπονητής έχει στείλει το μήνυμα στη διοίκηση για τον... εκλεκτό και οι Πράσινοι κάνουν τα πάντα για να βρουν τη "χρυσή τομή" με την ομάδα του, παρότι τα τελευταία 24ωρα υπάρχει... ησυχία στο θέμα.

Το πιο... καυτό όνομα στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλο από αυτό του Αλιρεζά Γιάχανμπακς που αγωνίζεται στην Φέγενορντ. Εδώ και αρκετό καιρό, από την στιγμή που ο Ιρανός ήταν στον Κατάρ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, βγήκαν δημοσιεύματα που έφερναν τους Πράσινους να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν όμως κάπου εκεί μπήκε... στοπ από πλευράς Ολλανδών.

Αυτό που βγήκε ήταν το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Φέγενορντ ζητούσε αρκετά χρήματα για να παραχωρήσει τον 29χρονο σαν δανεικό ή να τον αποδεσμεύσει, την ίδια πάντως στιγμή οι Πράσινοι, όπως κάνουν τον τελευταίο καιρό μετά την έλευση Γιοβάνοβιτς, ήθελαν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με τους δικούς τους όρους. Να σημειώσουμε εδώ ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία 3 εκατομμύρια ευρώ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ οι Ολλανδοί μπορούν να το ανανεώσουν για ακόμα ένα έτος. 

Μπορεί πάντως αυτή τη στιγμή ο Ιρανός να μην είναι στον δρόμο για την... Αθήνα όμως και το μέλλον του στο Ρότερνταμ μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο Γιάχανμπακς δεν είναι στα πρώτα πλάνα του προπονητή της Φέγενορντ, κάτι που δεν αρέσει στον ποδοσφαιριστή μιας και ο χρόνος του είναι μειωμένος αφού μετράει μόλις 10 παρουσίες στην ενδεκάδα σε αγώνες πρωταθλήματος, με τρεις ασιστ, ενώ στο Europa League έπαιξε μέχρι σήμερα 5 φορές βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα φορές, απέναντι από στην Στουρμ Γκρατς.

Το γεγονός αυτό κάνει τον Ιρανό να θέλει να αποχωρήσει από το Ρότερνταμ και κάπου εκεί μπορεί να εμφανιστεί ξανά ο Παναθηναϊκός, οπότε σίγουρα η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρείται... τελειωμένη μιας και ο Γενάρης είναι μακρύς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πέρεθ - Υπέγραψε στη Βουλιαγμένη ο Εντσάμ - Απόφαση Αλμέιδα για Κικάνοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags