Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνηση... ματ Σαββίδη με Κουλιεράκη - Ο ρόλος στο συμβόλαιο που φέρνει τον ΠΑΟΚ σε ρόλο... οδηγού
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-26 19:04:00

Κίνηση... ματ Σαββίδη με Κουλιεράκη - Ο ρόλος στο συμβόλαιο που φέρνει τον ΠΑΟΚ σε ρόλο... οδηγού

Sportdog Team
Κίνηση... ματ Σαββίδη με Κουλιεράκη - Ο ρόλος στο συμβόλαιο που φέρνει τον ΠΑΟΚ σε ρόλο... οδηγού

Τα… μέτρα του παίρνει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα-ονόματα στην ηλικία του, ανά την Ευρώπη και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να έρχονται προιτάσεις από το προσεχές καλοκαίρι…

 

ΠΑΟΚ: Τα… μέτρα του παίρνει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα-ονόματα στην ηλικία του, ανά την Ευρώπη και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να έρχονται προτάσεις από το προσεχές καλοκαίρι…

Το συμβόλαιο του Κουλιεράκη ισχύει μέχρι το 2025, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να το επεκτείνει με αύξηση αποδοχών έως το 2026 και να έχει την ευκαιρία να διαπραγματευθεί τυχόν προτάσεις χωρίς ρήτρα!

Να μπορεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ να ζητήσει όσα χρήματα εκτιμά ότι κοστίζει ο Κουλιεράκης και όχι π.χ. 10 εκατομμύρια ευρώ που θα μπορούσε να ήταν η ρήτρα παραχώρησής του.

Ο όρος θα είναι λοιπόν, ότι δεν θα υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ θα παίξει τον πρώτο ρόλο στην περίπτωση μεταγραφής του παίκτη, όχι ο ατζέντης του Κουλιεράκη.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags