Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον… αέρα κλεισμένη συμφωνία με κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι - Οι πρώτες αποφάσεις και για Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-26 20:00:00

Στον… αέρα κλεισμένη συμφωνία με κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι - Οι πρώτες αποφάσεις και για Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στον… αέρα κλεισμένη συμφωνία με κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι - Οι πρώτες αποφάσεις και για Μίτσελ!

Το deal που χαλάει πριν τις υπογραφές και η εντολή στον Ισπανό κόουτς. Ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα και τα μεγάλα συμβόλαια, η εμπιστοσύνη στον προπονητή και το έργο που πρέπει να δείξει μέσα στο γήπεδο και οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται...

Ολυμπιακός: Παράξενη είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό μετά από την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένου ότι με έναν τρόπο... άνοιξαν στόματα μετά το 2-0 που έγινε 2-2 και, σε έναν βαθμό, δικαίως.

Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται όλο το προηγούμενο διάστημα για το απόλυτο σε νίκες, που θα τους έφερνε κοντά στην κορυφή και θα μπορούσαν στα πλέι οφ να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, αλλά η πρώτη αγωνιστική μετά την επιστροφή είχε ισοπαλία και όχι νίκη.

Με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει η μουρμούρα, που εύκολα, όμως, μπορεί να διαμορφωθεί ξανά σε θετικό κλίμα αν υπάρξει νίκη ή νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που δεν αλλάζει είναι κάποιες αποφάσεις που, φαίνεται, ότι έχουν πάρει οι Ερυθρόλευκοι για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ποιες είναι αυτές οι αποφάσεις; Ότι περνούν από εξετάσεις όλοι, ακόμα και ο Γιαν Εμβιλά που είναι σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του, όλοι είναι υπό εξέταση για την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. Ο Γάλλος άσος μάλιστα ήταν πολύ κοντά να υπογράψει, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στο Λιμάνι όχι μόνο δεν θα βιαστούν να κλείσουν τη συμφωνία, αλλά θα σκεφτούν πολύ σοβαρά και όποια πρόταση έρθει για αυτόν τον Γενάρη (υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από Άραβες!)

Ενδεικτικό είναι ότι υπάρχει μουρμούρα ακόμα και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του και είναι ενδεικτικό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει και για σέντερ φορ - Πλην των στόπερ, εξτρέμ, αριστερού μπακ.

Να πούμε κάτι τελευταίο; Από εξετάσεις στο Λιμάνι περνάει και ο Μίτσελ, δίνει κανονικές εξετάσεις ενόψει του καλοκαιριού. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του, όπως και στην περίπτωση του Γιαν Εμβιλά για παράδειγμα (που είναι εμβληματικός στην 11άδα), κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν και μετά το καλοκαίρι.

Στη διοίκηση άλλωστε πιστεύουν στις ικανότητες του Ισπανού προπονητή και για αυτό και έχει αναλάβει αυτός την… αναδόμηση του Ολυμπιακού και το χτίσιμο της ομάδας, κυρίως, για την επόμενη σεζόν. Αν δεν τον εμπιστευόταν οι Πειραιώτες, δεν θα δεχόντουσαν να είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για παίκτες εκατομμυρίων. Ωστόσο, μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλά και δύσκολα παιχνίδι και ο κόουτς θα πρέπει όχι μόνο να «μαζέψει» το ρόστερ, αλλά να παρουσιάσει και έργο μέσα στο γήπεδο.

Συγκεντρωτικά, η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε κάποια αναταράξεις στον Ολυμπιακό. Τέτοιες και τόσες που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί στο μέλλον, το καλοκαίρι δηλαδή, ακόμα και με πρόσωπα που αυτή τη στιγμή φαίνονται να έχουν δεμένη τη θέση τους στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ρεπορτάζ Νικολακόπουλου - Τι είπε για Άμπνερ, Μαντσίνι, Κογιάδο - Τα πλάνα με Αστέρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags