Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Ανακοινώνει... καμπάνες ο Μίτσελ, "καψώνι" σε κορυφαίο όνομα - Έκπληξη με Σωκράτη και Μαρσέλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 15:33:00

Ανακοινώνει... καμπάνες ο Μίτσελ, "καψώνι" σε κορυφαίο όνομα - Έκπληξη με Σωκράτη και Μαρσέλο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανακοινώνει... καμπάνες ο Μίτσελ, "καψώνι" σε κορυφαίο όνομα - Έκπληξη με Σωκράτη και Μαρσέλο

"Τιμωρίες" από τον Ισπανό κόουτς για όσα έγιναν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιοι παίκτες θα μείνουν εκτός 11αδας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, ποιοι θα μπουν στο αρχικό σχήμα και γιατί αποφάσισε να αλλάξει ξανά σύστημα.

Έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι οι Ερυθρόλευκοι, μετά την ισοπαλία... σοκ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τον Μίτσελ να έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις, μιας και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα αρκετών ποδοσφαιριστών. Άλλωστε δεν είναι τυχαίες ούτε οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Ήπειρο, αλλά ούτε και οι συζήτηση που έγινε στου Ρέντη τις επόμενες ημέρες. Όπως έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να ανακατέψει και πάλι την... τράπουλα επαναφέροντας στην βασική ενδεκάδα παίκτες που είχαν μείνει εκτός.

Το πρώτο όνομα που φαίνεται ότι επιστρέφει είναι αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον Έλληνα στόπερ να έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Άλλωστε ο 34χρονος είναι βασική επιλογή των περισσότερων προπονητών, όταν είναι υγιής, μιας και μέχρι σήμερα μετράει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή φανέλα βασικού, για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, ετοιμάζεται να πάρει και ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος έδειξε να ανεβάζει... ταχύτητα  στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, έχοντας σκοράρει και δύο γκολ και η απουσία του από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, πέρασε αλλαγή στα 10 τελευταία λεπτά, εξέπληξαν πολλούς.

Την ίδια στιγμή στους πρώτους 11 του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να είναι και ο Γιώργος Μασούρας. Ο 28χρονος, που μετράει μέχρι τώρα 22 συμμετοχές με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ, είχε παίξει σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και μάλιστα στα 11 σαν βασικός, όμως στα Γιάννινα είδε τον αγώνα από τον πάγκο. Μάλιστα ο Μίτσελ δεν τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ούτε τα τελευταία λεπτά που οι Πειραιώτες πίεζαν για να βρουν τρίτο γκολ, κάτι που όπως δείχνουν θα αλλάξει με τον Αστέρα και τον Έλληνα επιθετικό να ξεκινάει στην αναμέτρηση. Παράλληλα στην βασική ενδεκάδα θα είναι και ο Θανάσης Ανδρούτσος, μιας και εκεί τα... κουκιά είναι μοιρασμένα, αφού μετά τον τραυματισμό του Βρουσάι και τον... πάγο που έχει μπει στον Άβιλα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πάντως εκτός από τα νέα πρόσωπα που θα υπάρχουν στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι δεν θα πάει ξανά με το σύστημα με τα τρία 10αρια, Χάμες, Φορτούνη, Μπιέλ, μιας και όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μπορεί για ένα ημίχρονο να δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως το γεγονός ότι δημιουργεί προβλήματα ανασταλτικά έκανε τον Μίτσελ να το βάλει στην άκρη, προς το παρών.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για Μαντσίνι - Ίσως υπογράψει σε άλλη ελληνική ομάδα - Δύο προτάσεις"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags