Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Υπερηχητικός Ολυμπιακός, διέλυσε με πεντάρα τον Αστέρα - Ξέσπασμα μετά την γκέλα με ΠΑΣ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-28 19:54:00

Υπερηχητικός Ολυμπιακός, διέλυσε με πεντάρα τον Αστέρα - Ξέσπασμα μετά την γκέλα με ΠΑΣ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπερηχητικός Ολυμπιακός, διέλυσε με πεντάρα τον Αστέρα - Ξέσπασμα μετά την γκέλα με ΠΑΣ!

Κυριαρχικός Ολυμπιακός, πάτησε με πεντάρα τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης", κλείνοντας έτσι με νίκη το 2022 χάρη στο τελικό 5-0 απέναντι στους Αρκάδες.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στις νίκες και στις πειστικές εμφανίσεις για τον Ολυμπιακό του Μίτσελ. Κυριαρχικοί οι Πειραιώτες, πάτησαν με ηχηρή πεντάρα τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης", κλείνοντας έτσι με νίκη το 2022 χάρη στο τελικό 5-0 απέναντι στους Αρκάδες. Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας οι σκόρερ.

Το ματς

Φουριόζος μπήκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, που ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 4ο λεπτό, στη δεύτερη τελική που πρόλαβε ουσιαστικά να δημιουργήσει στον αγώνα. Συγκεκριμένα ο Εμβιλά έκλεψε την μπάλα, ο Φορτούνης με τρομερή κάθετη βρήκε τον Μπιέλ και ο Ισπανός με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Παπαδόπουλο για το Ερυθρόλευκο 1-0!

Οι Αρκάδες σπατάλησαν απίθανη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν 4 λεπτά, όταν αρχικά στο 8' ο Πασχαλάκης με σπουδαία επέμβαση είπε "όχι" σε εκτέλεση του Μπαράλες, με τον Τιλίκα αμέσως μετά να πέφτει στο έδαφος και να ζητά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέαμπτσιουκ. Στη συνέχεια ο Κρέσπι επέμεινε και σούταρε εκ νέου, με την μπάλα όμως να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι!

Η πίεση των Πειραιωτών αυξανόταν όσο περνούσε η ώρα κι αυτό, αποτυπώθηκε σύντομα και στο σκορ. Στο 35' ο Χάμες ήταν που έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού, όταν με έναν απίστευτο "κεραυνό" που εξαπέλυσε έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Μίτσελ να έχει την υπεροχή και να κρατά στα χέρια της την υπόθεση τρίποντο.

Με την επανεκκίνηση στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν αρχικά κάπως πεσμένος, με τον Αστέρα ν' απειλεί για πρώτη φορά στο 56', όταν από κλέψιμο του Καρμόνα και σουτ του ίδιου, ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 66' η κοντινή κεφαλιά του Μπακαμπού δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο, κάτι που όμως δεν ίσχυσε 2 λεπτά μετά, όταν αυτή τη φορά από τραγικό λάθος του Καστάνιο μέσα στην περιοχή, ο Ολυμπιακός έκλεψε και ο Μπακαμπού από κοντά σε κενή εστία έκανε το 3-0! Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου, όταν στο 84' ο Μαρσέλο πάσαρε στον Μπιέλ, εκείνος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά από μια προσποίηση σούταρε, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0!

Το τελικό 5-0 στο Φάληρο διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας, ο οποίος βρήκε δίχτυα με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκπληκτική ενέργεια και σέντρα-ασίστ του Γκάρι Ροντρίγκες!

Οι ενδεκάδες:

Oλυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ (71' Μαρσέλο), Ινμπόμ Χουάνγκ, Εμβιλά (80' Σαμασέκου), Φορτούνης (63' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες (72' Μασούρας), Ελ Αραμπί (63' Μπακαμπού).

Αστέρας Τρίπολης (Αλέξανδρος Μανιάτογλου): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής (61'Σανταφέ), Ντομίνγκεθ, Τιλίκα (61' Ριέρα), Μπαρτόλο (46' Γκαρντάφσκι), Άλβαρες, Κρέσπι, Μπαράλες (72' Μπερτόλιο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags