Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς: Έπος από Τσουκαλά! Απίθανη ατάκα για Χάμες - "Πέταξα την φανέλα του στο..." - Πρόβλεψη και για Ντόρσεϊ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-29 10:35:00

Έπος από Τσουκαλά! Απίθανη ατάκα για Χάμες - "Πέταξα την φανέλα του στο..." - Πρόβλεψη για Ντόρσεϊ!

Sportdog Team
Έπος από Τσουκαλά! Απίθανη ατάκα για Χάμες - "Πέταξα την φανέλα του στο..." - Πρόβλεψη για Ντόρσεϊ!

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού μοιράστηκε μια απίστευτη ιστορία στην εκπομπή του, με πρωταγωνίστρια την... φανέλα του Χάμες Ροντρίγκες.

Τάκης Τσουκαλάς: "Μετά τον αγώνα πήγα λίγο σπίτι. Μάγκες, δεν άντεχα, έβγαλα τη φανέλα που φόραγα, του Χάμες και την πέταξα πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, καρφώθηκε πάνω στην κορυφή και κρέμεται. Αφήστε τις μπάλες και τα φωτάκια.

Έβαλα τη φανέλα του Χάμες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι. Εκεί θα μείνει και σκέφτομαι μήπως το αφήσω και για του χρόνου να μην το βγάλω από εκεί. Και αν συνεχίσουμε με νίκες; Δεν θα βγάλω ούτε τη φανέλα, ούτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα κάνω Πάσχα με χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι", είπε ο Τάκης Τσουκαλάς και τρέλανε τους Ολυμπιακούς.

Μάλιστα, απάντησε και σε μια ερώτηση φίλου της ομάδας για το αν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους, με την δήλωσή του να είναι... αφοπλιστική!

Δείτε παρακάτω στο 9:30 την ιστορία για τον Χάμες και στο δεύτερο βίντεο την απάντηση για Ντόρσεϊ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags