Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έκπληκτοι όλοι στον Βόλο με Αλμέιδα - Τον πέρασε 10 φορές ο Λιβάι - Άλλο Μήτογλου, άλλο Φαν Βέερτ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-29 19:34:00

"Έκπληκτοι όλοι στον Βόλο με Αλμέιδα - Τον πέρασε 10 φορές ο Λιβάι - Άλλο Μήτογλου, άλλο Φαν Βέερτ"

του Γιώργου Κτενά
"Έκπληκτοι όλοι στον Βόλο με Αλμέιδα - Τον πέρασε 10 φορές ο Λιβάι - Άλλο Μήτογλου, άλλο Φαν Βέερτ"

Η εντυπωσιακή ΑΕΚ, η διαφορά με Παναθηναϊκό και οι πανηγυρισμοί! Γιατί η Ένωση ήταν ανώτερη από το Τριφύλλι κόντρα στους Βολιώτες, όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και ο εντυπωσιακός Γκαρσία που έμοιαζε... ασταμάτητος.

ΑΕΚ: Εμφάνιση που σκόρπισε χαμόγελα στους οπαδούς τού συλλόγου αλλά και τρόμο στους αντιπάλους έκανε η Ένωση στο παιχνίδι με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς είναι σαφές ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, που δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο κανένα λάθος του αντιπάλου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βολιώτη δημοσιογράφο Κώστα Παπαγεωργίου, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ τής ομάδας της Μαγνησίας, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και όσα ακολούθησαν την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη των Κιτρινόμαυρων.

"Για αυτό έφαγε 4 γκολ ο Βόλος - Πετάει φωτιές η ΑΕΚ - Πέρασε δέκα φορές τον Ουέστ ο Λιβάι Γκαρσία"

"Τα λέει όλα το σκορ, έμοιαζε λίγο στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι υπήρχαν οπαδοί της Ένωσης στο γήπεδο, το είπε και ο προπονητής του Βόλου στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν επηρεάζονται αγωνιστικά από τους οπαδούς οι παίκτες - Γιατί και στο ματς τής Ριζούπολης γεμάτο ήταν το γήπεδο. Αλλά ήταν η προσέγγιση του Βόλου τέτοια, γιατί παίζει ανοιχτά, πήρε ρίσκα και η ΑΕΚ από τη στιγμή που πετάει φωτιές δεν αφήνει ασυγχώρητο το λάθος", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος.

Ποιον ξεχώρισες από την Ένωση;

"Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε τρομερό παιχνίδι, πέρασε τον Ουέστ πάνω από δέκα φορές στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από τη μέση και μπροστά ήταν πολύ ποιοτικοί όλοι της ΑΕΚ, οπότε ποιον να πρωτο πω; Για αυτό θα πω τον Μήτογλου - Τόσο για το γκολ όσο και για την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά του".

Στο δεύτερο γιατί έπεσε ο ρυθμός;

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν φοβερό, έβγαλε φάσεις, φαινόταν ότι η ΑΕΚ τους έχει αιφνιδιάσει και έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Στο δεύτερο έκανε συντήρηση, οπότε πήγε σβηστά".

"Εντυπωσιακή η ΑΕΚ - Αυτό σχολιάστηκε για Αλμέιδα - Η διαφορά Μήτογλου-Φαν Φέερτ"

Ποια θεωρείς ότι είναι καλύτερη ομάδα, από αυτές που διεκδικούν το πρωτάθλημα, που έχουν παίξει με τον Βόλο;

"Να δούμε και το ματς με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, γιατί εκτός έδρας είχε κερδίσει ο Βόλος την ΑΕΚ αλλά μέσα έχασε εύκολα. Από τις ομάδες που έχω δει, η ΑΕΚ έκανε την πιο μεστή εμφάνιση, απλά ο Παναθηναϊκός έκανε όλες τις ευκαιρίες του γκολ και είναι άλλο να έχεις δεχτεί 4 γκολ και άλλο 5. Η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή".

Τι δεν έδειξαν οι κάμερες και έχει ενδιαφέρον να πούμε;

"Ο κόσμος ήταν σίγουρα περισσότερος από όσους πιστεύαμε, αν και καθημερινή ήταν πάνω από 8.000 οι οπαδοί της ΑΕΚ - Πρέπει να ήταν 10.000. Ο Αλμέιδα ήταν πολύ σοβαρός και σχολιάστηκε από όλους αυτό, παρότι το ματς πήγε όπως πήγε ήταν πολύ μετρημένος και είπε ότι εύχεται να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα και να κάνει πράγματα. Σχολιάστηκε, επίσης, ότι ο Μήτογλου δεν πανηγύρισε το γκολ του, ενώ ο Φαν Φέερτ πήγε στην κάμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγας Αλμέιδα - "Λίγος" ο ΠΑΟ μπροστά στην ΑΕΚ - Για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν πάρει... Χάμες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags