Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαφ... 40 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Αλλάζει επίπεδο" - Επαφές με δύο κορυφαίους συλλόγους!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-30 17:19:00

Χαφ... 40 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Ξεπέταγμα με τον Ζαρντίμ" - Επαφές με δύο top συλλόγους!

του Γιώργου Κτενά
Χαφ... 40 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Ξεπέταγμα με τον Ζαρντίμ" - Επαφές με δύο top συλλόγους!

Η ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα και το συμβόλαιο μέχρι το 2024! Ποιο είναι το νέο μεγάλο όνομα που απασχολεί μεταγραφικά τους Πειραιώτες, οι λόγοι που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό τους τελευταίους μήνες και το πολύπλοκο deal.

Ολυμπιακός - Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών βρίσκεται ξανά το όνομα του 28χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου της Τσέλσι, που είναι δανεικός στην Μίλαν, καθώς οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωσή του - Είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι.

Είναι διεθνής, έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες (Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν) και με την παρουσία του μπορεί να βοηθήσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού να κάνει step up.

Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, στη Μίλαν ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ψάχνουν τον τρόπο για να αποχωρήσει. Για αυτό και δεν παίζει καθόλου. Δεν είναι τυχαίο πως το 2018 η χρηματιστηριακή του αξία άγγιζε τα 40 εκατομμύρια ευρώ και τώρα έχει… καταρρεύσει μόλις στα 4 εκατομμύρια!

Στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει βασικός στις θέσεις 6 και 8, ενώ έχει ενδιαφέρον ότι πριν από ένα διάστημα είχε "παίξει" δυνατα και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το sportdog συζήτησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο-expert τού ιταλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την περσινή του παρουσία στην Μίλαν, καθως τη φετινή αγωνιστική σεζόν έτσι κι αλλιώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Θυμηθείτε τι μας είχε πει:

"Άφαντος στη Μίλαν φέτος - Με τον Ζαρντίμ έκανε ξεπέταγμα - Πρώτη θητεία με Γκατούζο"

"Ήταν άφαντος, ήταν επιλογή τύπου να μπαίνει στο 85ο λεπτό για να κάνει καθυστερήσεις. Είχε πρώτη θητεία στη Μίλαν με τον Γκατούζο, που τα ειχε πάρει πολύ καλά, και τον ξαναπήραν πέρσι δανεικό. Αλλαγές έμπαινε συνήθως, όμως, ήταν αδιάφορος πέρσι στη Μίλαν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλος συνάδελφος.

Σε ποιες θέσεις παίζει;

"Χαφ είναι, μπροστά από την άμυνα παίζει, στους δύο του άξονα δηλαδή. Είχε βγει στο προσκήνιο στη Μονακό τότε, την εποχή του Ζαρντίμ, όταν είχαν φτάσει ημιτελικά και είχε αποκλείσει τη Σίτι. Εκείνη τη σεζόν είχε κάνει ξεπέταγμα και έτσι είχε πάει στην Τσέλσι".

"Ποιοτική αναβάθμιση για Ολυμπιακό - Να μην το δει ως πισωγύρισμα"

Στον Ολυμπιακό μπαίνει και κάνει τη διαφορά;

"Αν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ποιοτική αναβάθμιση για τον Ολυμπιακό. Αρκεί, βέβαια, να έρθει συγκεντρωμένος και να μην το δει ως πισωγύρισμα στην καριέρα του".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα για Λοκαντία - "Βέγκχορστ" με 62 γκολ, 39 ασίστ - Διαπραγματεύσεις με Τζαχανμπανκς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags