Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Γι’ αυτό είχε "νεύρα" ο Χάμες - Η... παρεξήγηση εν ώρα αγώνα με Μίτσελ - Απόφαση για τον Μπιέλ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-02 13:00:00

Γι’ αυτό είχε "νεύρα" ο Χάμες - Η... παρεξήγηση εν ώρα αγώνα με Μίτσελ - Απόφαση για τον Μπιέλ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό είχε "νεύρα" ο Χάμες - Η... παρεξήγηση εν ώρα αγώνα με Μίτσελ - Απόφαση για τον Μπιέλ!

Γιατί "θύμωσε" ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών και το... δίκιο του! Ο Κολομβιανός άσος είναι τρελαμένος με την μπάλα και την επιτυχία και θέλει να παίζει και να κερδίζει. Γιατί έδειξε να ναυριάζει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τι ζητούσε από τον Ισπανό προπονητή.

Ολυμπιακός: Θεματάκι φαίνεται ότι έχει υπάρξει στο Λιμάνι με κάποια νεύρα τού Χάμες Ροντρίγκες, στο τελευταίο παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο διεθνής Κολομβιανός σταρ έχει πάρει τα πάνω του, προφανώς είναι ο παίκτης που μπορεί να βγάλει μάτια στα ελληνικά γήπεδα και να κάνει με άνεση τη διαφορά και, εδώ που τα λέμε, αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Ο Χάμες είναι για διαφορετικό επίπεδο από εκείνο που υπάρχει στη Σούπερ Λιγκ, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Και αυτό είναι τεράστια διαφήμιση για τον σύλλογο σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και μια ευκαιρία για τους Πειραιώτες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον Κολομβιανό σταρ.

Για να φτάσουμε στον πυρήνα αυτού που θέλουμε να πούμε, φαίνεται ότι ο λόγος που ο 31χρονος άσος είχε κάποιον εκνευρισμό στην αλλαγή του από τον Μίτσελ, είναι το γεγονός ότι τόσον καιρό δεν έχει παίξει ακόμα ένα 90λεπτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κάτι που δεν αλλάζει το στάτους του στην ομάδα, προφανώς δεν υποβαθμίζει την αξία του κ.λπ., αλλά ο Κολομβιανός το έχει πάρει κάπως στραβά.

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χάμες ήρθε στον Ολυμπιακό ακριβώς για να παίζει πολύ - Γιατί ενδιαφέρον για εκείνον το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε από πολλές και διαφορετικές ομάδες. Ήρθε στην Ελλάδα όμως για να κάνει restart στην ευρωπαϊκή του καριέρα, αλλά και για να χτιστεί γύρω από εκείνον (που θα έπαιζε σε φουλ ρυθμό) η εθνική ομάδα της χώρας του - Στην Κολομβία ο Ροντρίγκες είναι κάτι σαν εθνικό ήρωας και θέλουν να στήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γύρω από αυτόν.

Θα αναρωτηθεί κάποιος: Καλά ο Μίτσελ δεν θεωρεί ότι μπορεί να βγάλει 90λεπτο; Γιατί δεν τον αξιοποιεί σε όλη τη διάρκεια του ματς; Εδώ η κατάσταση αφορά τα 10άρια που υπάρχουν στο ρόστερ και ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να τους βολέψει όλους. Γιατί πλην του Χάμες υπάρχει και ο Φορτούνης, που έχει συμβόλαιο και επέστρεψε ανεβασμένος, αλλά και ο Μπιέλ που οι Πειραιώτες είχαν δώσει 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Μάλιστα, υπάρχει ένα σενάριο που αναφέρει ότι αν χρειαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο οργανισμός του Ολυμπιακού να επιλέξει ποιο/ποια δεκάρια θα στηρίξει, ο Πεπ Μπιέλ θα είναι ο πρώτος που θα βρεθεί στο επίκεντρο - Ακριβώς λόγω της επένδυσης που έχει γίνει στην περίπτωσή του. Τα υπόλοιπα, εν καιρώ...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μέχρι και 3ος ο ΠΑΟ, δεν μυρίζει αίμα η ΑΕΚ - Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, δεν το δέχεται ο Μαρινάκης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags