ΠΑΟΚ: Μετρημένα κουκιά θα έλεγε κανείς αναφορικά με την 11άδα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς πολλά διαφορετικά πράγματα, ούτε επιστροφή ούτε άλλο νεότερο. Ο Τσαούσης έχει μείνει λίγο πίσω, έχει να παίξει αρκετό καιρό, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ούτε και ο Ελ Καντουρί. Ο κορμός όσων υπολογίζονται είναι ο ίδιος και θα δούμε στην αυριανή προπόνηση αν κάτι σκέφτεται να αλλάξει, ειδικά στα πλάγια μπακ ή στα στόπερ, ή αν θα παίξει ο Ντάντας. Στην επίθεση η τετράδα είναι η καλύτερη που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ, με Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Νάρει και Ολιβέιρα, Άρα αλλαγές περιμένουμε μόνο στο κέντρο και αμυντικά, εφόσον ο Λουτσέσκου θελήσει να διαφοροποιήσει κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τους «κίτρινους» που κυκλοφόρησαν προχθές φεύγουν με καλούς ρυθμούς και περιμένει από τους οπαδούς του «δικέφαλου του Βορρά» να γεμίσουν την Τούμπα.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά άμεσα, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ακόμα, κινούμενος και για δανεικό αν του προκύψει.

Ακούστε το ηχητικό: