Facebook Pixel Superleague 2: Εξάρα ΠΑΟΚ Β’ στον Απόλλωνα με γκολ Μιχαηλίδη, Κουαλιάτα - "Έμφραγμα" για Ηρακλή στο 90+9’
| 2023-01-03 16:53:00

Εξάρα ΠΑΟΚ Β’ στον Απόλλωνα με γκολ Μιχαηλίδη, Κουαλιάτα - "Έμφραγμα" για Ηρακλή στο 90+9’

Sportdog Team
Εξάρα ΠΑΟΚ Β’ στον Απόλλωνα με γκολ Μιχαηλίδη, Κουαλιάτα - "Έμφραγμα" για Ηρακλή στο 90+9’

Ο ΠΑΟΚ Β' διέλυσε με 6-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 τον Ηρακλή με γκολ στην εκπνοή και ο Πανσερραϊκός πέρασε με 2-0 από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου.

Superleague 2: Για την 9η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Β’ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, όπως και ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ βαθμούς μοιράστηκαν οι Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής.

Ο ΠΑΟΚ Β’ μπήκε δυναμικά στη νέα χρονιά, επικρατώντας με 6-1 του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ το σκορ στο ημίχρονο ήταν 5-0! Την αρχή στα γκολ έκανε ο Μιχαηλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0 (στο 16’), ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νικολάς Κουαλιάτα (ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ και στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως 10άρι) με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0. Στο 28’ ο Γκορντεζιάνι με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 3-0, στο 35’ ο Χατζηστραβός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 45’ , διαμόρφωσε το 5-0. Στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Σιατραβάνης μείωσε σε 5-1 και στο 69’ ο Μπράντονιτς διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.
 

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου), Βοηθοί: Καρασαββαϊδης, Σακαλογλου (Καβάλας)

Τα γκολ16′ Μιχαηλίδης φάουλ19′ Κουαλιάτα σουτ29′ Γκορντεζιάνι 35′, 45+1′ Χατζηστραβός πεν.69′ Μπράντονιτς σουτ – 52′ Σιατραβάνης 

Στο γήπεδο του Πολυκάστρου ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Πανσερραϊκό για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, με την κεφαλιά του Κανίς λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη συνέχισε το νικηφόρο σερί της για πέμπτο παιχνίδι. Στην Καρδίτσα, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι, με τον Βελλίδη να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα (90+7') και τον Κοζορώνη να ευστοχεί και να δίνει στη λήξη του αγώνα, το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των αγώνων:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν (46′ Αραβίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (68′ Δαλιανόπουλος), Ντιαλόσι, Λαμπίρης (86′ Πάτι), Εσαλό.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης (79′ Δεληγιαννίδης), Σιόντης (73′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μούργος (79′ λ.τ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης (68′ Σαΐντ).

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς), Βοηθοί: Δανδανόπουλος, Χρυσέλης (Ξάνθης)

Τα γκολ: - 45′ Κανίς , 83′ Σαΐντ

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής 1-0 

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Αλιατίδης (6′ λ.τ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (69′ Κάρδαρης), Γιάκος, Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Νταμιάν (89′ Δόρης), Πατράλης, Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (71′ Μελούνοβιτς), Τομάς (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Καραγκιζοπουλος (Ημαθίας), Βεργέτης (Αργολίδας)

Σκόρερ: 90+8′  Κοζορώνης πεν.
Κίτρινες: Γιουμπιτάνα, Κωστούλας
Κόκκινες: 90+6′ Βελλίδης

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags