Facebook Pixel ΑΕΚ: Φουλάρει για Κικάνοβιτς η ΑΕΚ - Όλο και πιο κοντά η μεταγραφή - Στο "κάδρο" και ο στόπερ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 09:27:00

Φουλάρει για Κικάνοβιτς η ΑΕΚ - Όλο και πιο κοντά η μεταγραφή - Στο "κάδρο" και ο στόπερ

Sportdog Team
Φουλάρει για Κικάνοβιτς η ΑΕΚ - Όλο και πιο κοντά η μεταγραφή - Στο "κάδρο" και ο στόπερ

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Όλα για όλα από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, ο οποίος από την πλευρά του φέρεται να πιέζει την ομάδα του Σαν Χοσέ να τον παραχωρήσει στους Κιτρινόμαυρους.

Ο 22χρονος εξτρέμ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και να παίξει στην εθνική Βοσνίας βλέποντας την ΑΕΚ ως το κατάλληλο… μέσον για να το πετύχει. Η ομάδα του MLS δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του, φέρεται να αξιώνει 1,9 εκατ. ευρώ για την πώλησή του και μετά τη βελτιωμένη πρόταση που έκανε η Ένωση, οι δύο πλευρές είναι ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία.

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ εξετάζουν και παίκτη για τη θέση του στόπερ, ετοιμάζοντας την κίνησή τους, ενώ ρεπορτάζ της "Ώρας των Σπορ" αναφέρει ότι ήρθαν σε επαφή και με τον Ισιάγκα Σιλά, ο οποίος καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τουλούζ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης πέρασε από διαδικτυακή "συνέντευξη" από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο άλλοτε άσος της Λανς και της Αζαξιό είναι και φέτος βασικός μετρώντας 15 συμμετοχές και πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags