Facebook Pixel Ντέμης Νικολαϊδης: Ατακάρες Ντέμη για ΑΕΚ - Τι είπε για Σιντιμπέ, Φερνάντες, Πινέδα - "Όλα ανοιχτά με ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 10:28:00

Ατακάρες Ντέμη για ΑΕΚ - Τι είπε για Σιντιμπέ, Φερνάντες, Πινέδα - "Όλα ανοιχτά με ΠΑΟ"

Sportdog Team
Ατακάρες Ντέμη για ΑΕΚ - Τι είπε για Σιντιμπέ, Φερνάντες, Πινέδα - "Όλα ανοιχτά με ΠΑΟ"

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης έκανε λόγο για κακή παρένθεση, αναφερόμενος στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε στην εκπομπή "Monday FC" της Νοva, την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας αναφορά στους Βίντα, Σιντιμπέ, Πάολο Φερνάντες και Πινέδα, ενώ χαρακτήρισε ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα το ντέρμπι της Κυριακής (8/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Η ΑΕΚ θα επανέλθει. Δεν μπορείς να πεις ότι η εμφάνιση αυτή ήταν μεγάλο πρόβλημα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ δικαιούταν να κερδίσει με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που έκανε, αλλά ο ΠΑΣ κέρδισε καθαρά και μου άρεσε που οι παίκτες του δεν έπεφταν κάτω να κάνουν τους τραυματίες», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα είπε: «Ο Βίντα φάνηκε ανέτοιμος, αλλά έπρεπε να παίξει γιατί είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός. Δεν μπορείς να μην τον βάλεις. Κι ο Σιντιμπέ δεν ήταν καλός στο αμυντικό κομμάτι, σε αντίθεση με τον Ρότα που βγάζει μάτια φέτος αλλά απουσίαζε. Για τον Πάολο Φερνάντες, δεν είναι εύκολο να μπεις και να παίξεις αμέσως σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για την προσαρμογή του. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε ο Πινέδα, γιατί ήταν από τους καλύτερους, μαζί με τον Άμραμπατ».

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena, ανέφερε: «Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Είναι δύο ομάδες που παίζουν εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο. Όλα είναι ανοιχτά, οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΑΕΚ παίζοντας στην έδρα της, αλλά ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι δείχνει χαρακτήρα και δεν θα είναι έκπληξη κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει πάντως, το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags