Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Πρόκληση Μπένετ για τους διαιτητές στο ματς του Ολυμπιακού - Παίρνει Τόφολο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 14:47:00

Νικολακόπουλος: "Πρόκληση Μπένετ για τους διαιτητές στο ματς του Ολυμπιακού - Παίρνει Τόφολο"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Πρόκληση Μπένετ για τους διαιτητές στο ματς του Ολυμπιακού - Παίρνει Τόφολο"

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μίλησε για τον ορισμό της ΚΕΔ στο ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το τι γίνεται στο θέμα του αριστερού μπακ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό ενόψει του αγώνα στον Βόλο και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την έκπληξή του για τον ορισμό των Παπαπέτρου και Τσαγκαράκη (στο VAR) στο προσεχές παιχνίδι των Πειραιωτών, σχολιάζοντας ότι κατά την κρίση του «αποτελεί πρόκληση από πλευράς του Άγγλου αρχιδιαιτητή Μπένετ γιατί και οι δύο διαιτητές είχαν παίξει στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός και είχαν τιμωρηθεί με τις πιο βαριές ποινές για λάθη υπέρ του Ολυμπιακού. Και τώρα θα κληθούν να τον διαιτητεύσουν σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Παπαπέτρου μάλιστα ως VAR στο πρόσφατο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (0-2) να μην συμβουλεύει τον διαιτητή σε καθαρά πέναλτι υπέρ του Ρέαμπτσιουκ, με το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή να είναι στο 0-0».

Στη συνέχεια, επιχείρησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για το θέμα του αριστερού μπακ: «Για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει μία κινητικότητα, με τον Ολυμπιακό να έχει κρούσεις για τον Ρέαμπτσιουκ από Ιταλία, Τουρκία και τώρα από τη Γαλλία. Σίγουρα θα παίξει ρόλο αν μείνει ή αν φύγει ο παίκτης. Αν μείνει, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός το πιο πιθανό να πάρει τον Τόφολο από τη Νότιγχαμ. Αν φύγει ο Ρέαμπτσιουκ, νομίζω θα πάρει έναν εκ των Λάτο ή Σουάσο και τον Τόφολο. Αυτά τα λέω ως εκτίμηση και όχι ως πληροφορία. Προτεραιότητα είναι ο Λάτο για τον οποίο θα το προσπαθήσει λίγο ακόμα ο Ολυμπιακός, γιατί είναι διστακτικός να βγει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας. Θα το παλέψει δυο-τρεις μέρες ακόμα, και αν δεν τα καταφέρει τότε θα πάρει τον Σουάσο. Επαναλαμβάνω αν φύγει ο Ρέαμπτσιουκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags