Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προανήγγειλε αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 18:48:00

Προανήγγειλε αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ!

Sportdog Team
Προανήγγειλε αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ!

Ο Μίτσελ σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο ματς με τον Ιωνικό που έγινε και εκείνο που ακολουθεί με τον Βόλο, αλλά και τις προσθαφαιρέσεις που γίνονται στο ρόστερ.

 

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με το Βόλο και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν επικεντρωθεί σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Μίτσελ παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξή του στην κάμερα της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε στο ματς με τον Ιωνικό που έγινε και εκείνο που ακολουθεί με τον Βόλο.

Επιπλέον ρωτήθηκε για τις προσθαφαιρέσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ, αλλά και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι προσπάθειες για να μικρύνει αυτό.

Για το ματς με τον Ιωνικό και αυτό που έρχεται με τον Βόλο: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί λύσαμε κάποια προβλήματα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια και παίξαμε με κυριαρχία.

Οι προθέσεις μας για το επόμενο παιχνίδι είναι περίπου οι ίδιες. Φυσικά χρειάζεται να κάνουμε προσαρμογές σχετικά με την τακτική, αλλά θα έχουμε πάλι την ίδια πρόθεση, να κερδίσουμε.

Πάντα έχουμε την επιθυμία και την πρόθεση να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ακούγονται παντού οι φράσεις «πρέπει να κερδίσουμε», «χρειαζόμαστε τη νίκη», ωστόσο αυτό που μετράει μόνο είναι η επιθυμία μας να κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα τρεις σερί νίκες: "Ναι το σκεφτόμουν και εγώ αυτό και νομίζω πως έχει έρθει πια η στιγμή για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Φυσικά δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Παίζουμε με τον Βόλο. Μια ομάδα που έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν πως είναι πολύ καλά οργανωμένη. Θα τους αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα, όπως κάνουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες".

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές λόγω των συνεχόμενων ματς: "Αναμφισβήτητα θα γίνει αυτό. Το σκεφτόμαστε και είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Για αυτόν τον λόγο θέλαμε και πιο μικρό ρόστερ ώστε να είναι όλοι χρήσιμοι".

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις για το «μικρό ρόστερ»: "Εδώ η δουλειά που κάνουμε είναι προετοιμάζουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα ώστε να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει άλλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορεί από το -10 o Ολυμπιακός - Γι’ αυτό τον υπολογίζει ο ΠΑΟ - Ο Μαρτίνς βλέπει άραγε... Φορτούνη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags