Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με... τελειωμένο του Ολυμπιακού με απόφαση Μίτσελ - Φεύγει από Ρέντη άλλο κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 22:04:00

Ανατροπή με... τελειωμένο του Ολυμπιακού με απόφαση Μίτσελ - Φεύγει από Ρέντη άλλο κορυφαίο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με... τελειωμένο του Ολυμπιακού με απόφαση Μίτσελ - Φεύγει από Ρέντη άλλο κορυφαίο όνομα!

Ποιος επιστρέφει άμεσα και ποιος δεν θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Οι αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες, καθώς ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό προπονητή. Ποιος είναι ο επόμενος που θα φύγει και ποιος έκανε την έκπληξη και γύρισε στις προπονήσεις; 

Ολυμπιακός: Σειρήνες από τη Γαλλία φαίνεται ότι υπάρχουν στο Λιμάνι για τον Ρέαμπτσιουκ,καθώς ο διεθνής Μολδαβός άσος είναι παίκτης υψηλής έντασης, αθλητικός και με τρεξίματα που παραπέμπουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Μπορεί το δημιουργικό του κομμάτι να μην είναι τέτοιο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει συμβόλαιο σε ομάδα επιπέδου της Αγγλίας, για παράδειγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σταθεί σε μια καλή γαλλική ομάδα.

Πρόσφατα ο Ευάγγελος Μίχος είχε αποκαλύψει μέσω του sportdog ότι "Το ποσό που κυκλοφορεί πως τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός είναι περίπου τα 4.000.000, όση δηλαδή και η χρηματιστηριακή του αξία! Και πως στο τέλος του καλοκαιριού είχε αρνηθεί προσφορά κοντά στα 2.500.000 ευρώ, για τον κορυφαίο Μολδαβό ποδοσφαιριστή, από την Χετάφε".

Το αν θα πωληθεί ή όχι ο Ρέαμπτσιουκ τον Γενάρη ή το καλοκαίρι, γιατί στο Λιμάνι έχει πιάσει το ταβάνι του, είναι κάτι διαφορετικό από τον αριστερό μπακ που ψάχνει/θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Γιατί οι Πειραιώτες βρίσκεται στην αγορά για αναζήτηση βασικού αριστερού μπακ για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τόσο εύκολο να βρουν.

Εδώ, πάντως, αξίζει να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ροντινέι στου Ρέντη, κι αυτός είναι ο λόγος υποστηρίζουν ότι θέλουν έναν ίδιο παίκτη για αριστερά! Το ζήτημα είναι να τον βρουν κιόλας, γιατί είναι πολλοστή κολλητή μεταγραφική περίοδος που τον ψάχνουν...

Επέστρεψε ο Σισέ

Να γράψουμε κάτι που δεν έχει ακουστεί για τον Σισέ; Ο Μίτσελ ζήτησε να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, προκειμένου να βρεθεί ξανά σε ρυθμό ομάδας μετά την παρουσία του στα γήπεδα του Κατάρ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ενεργοποιήσει ξανά τον Σισέ γιατί είναι παίκτης επιπέδου, ξέρει την ομάδα και τις ανάγκες της και, αφενός θα είναι έτοιμος αν χρειαστεί να δώσει βοήθειες, αφετέρου θα τον ξαναβγάλει στη βιτρίνα μέχρι το τέλος Γενάρη μήπως και βρεθεί ομάδα για να τον ζητήσει.

Το δίδυμο Ντόη-Σωκράτης είναι πολύ καλό, έχει δεχτεί δύο γκολ και, μάλιστα, κανένα σε ροή αγώνα! Ο νεαρός άσος είναι αλάνθαστος και πρώτος σε κλεψίματα μπάλας, αλλά με μόνο δύο στόπερ μέχρι το φινάλε τού πρωταθλήματος δεν βγαίνει το πρόγραμμα.

"Τελειώνει" ο Βατσλίκ

Στου Ρέντη βρέθηκε την Τετάρτη ο διεθνής Τσέχος πορτιέρο και το σενάριο που κυκλοφορεί είναι το ψάχνεται να "φύγει". Και  καλά κάνει, γιατί το μέλλον του δεν είναι στο Λιμάνι. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ο Πασχαλάκης είναι αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια και πίσω του υπάρχει ο Τζολάκης.

Ο Βατσλίκ είτε θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι για να λήξει το συμβόλαιό του ή θα έρθει σε κάποια συμφωνία μαζί του για να αποχωρήσει από τώρα. Σε κάθε περίπτωση αγωνιστικά δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ και το πιθανότερο είναι να μην τον ξαναδούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags