Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις στα αριστέρα με Ρέαμπτσιουκ - Η φυγή του φέρνει μεταγραφή - Τι ζητάει ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 10:37:00

Εξελίξεις στα αριστέρα με Ρέαμπτσιουκ - Η φυγή του φέρνει μεταγραφή - Τι ζητάει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Εξελίξεις στα αριστέρα με Ρέαμπτσιουκ - Η φυγή του φέρνει μεταγραφή - Τι ζητάει ο Ολυμπιακός

Η αποχώρηση του Μολδαβού άσου για την Serie A μοιάζει πλέον πιο πιθανή από ποτέ. Τι γίνεται με τους "διαδόχους" του.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναμένονται τις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η μετακίνησή του στην Ιταλία για χάρη της Μπολόνια είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ" αναφέρουν πως ο παίκτης είναι με το… ενάμιση πόδι στους "ροσομπλού" και φημολογείται πως έχει ετοιμάσει ήδη τα πράγματά του για την μετακίνησή του.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές ο Ολυμπιακός ζητά 5 εκατ. ευρώ για να πει το "ναι" για τον Ρέαμπτσιουκ, όμως η νέα προσφορά της Μπολόνια φέρεται να είναι στα 3 εκατ. ευρώ και να πηγαίνει max με τα bonus στα 3.5. εκατ., αλλά ως ποσό υποχρεωτικής οψιόν μετά από έναν εξάμηνο δανεισμό.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, πάντως, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μίτσελ δεν έδειχνε να μην τον υπολογίζει για τον αυριανό (8/1) αγώνα στον Βόλο.

Όσο για τους πιθανούς αντικαταστάτες του; Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει, ήδη, πρόταση για τον Γκράμπριελ Σουάζο, που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ο Χάρι Τόφολο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ως μπακ απ για τα αριστερά της άμυνας.

Από τον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή, δεν λέγεται το παραμικρό για τα μεταγραφικά, με την στροφή όλων να είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, έχοντας ως στόχο την τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας των 2 εκατομμυρίων στη τελική λίστα Μίτσελ - Τριπλή αποχώρηση σε χαφ, εξτρέμ και φορ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags