Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξέλιξη που λέει πολλά για Αντούνα - Έμεινε εκτός αποστολής - Συνέχεια επαφών ΠΑΟ-Κρουζ Αζούλ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 10:53:00

Εξέλιξη που λέει πολλά για Αντούνα - Έμεινε εκτός αποστολής - Συνέχεια επαφών ΠΑΟ-Κρουζ Αζούλ

Sportdog Team
Εξέλιξη που λέει πολλά για Αντούνα - Έμεινε εκτός αποστολής - Συνέχεια επαφών ΠΑΟ-Κρουζ Αζούλ

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και η τελευταία εξέλιξη μόνο θετική υπέρ των Πράσινων μπορεί να θεωρηθεί.

Παναθηναϊκός: Συνέχεια στο... σίριαλ του Ουριέλ Αντούνα δίνει με νέο ρεπορτάζ του τις τελευταίες ώρες το μεξικάνικο ESPN.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο άσος της Κρουζ Αζούλ έμεινε εκτός αποστολής από τον προπονητή του, Ραούλ Γκουτιέρες, για το ματς της πρεμιέρας της Κλαουσούρα κόντρα στην Κλαμπ Τιχουάνα.

Μάλιστα, ο 25χρονος εξτρέμ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεων, με τις εξελίξεις αυτές να δείχνουν ότι η υπόθεσή του ίσως έχει προχωρήσει αρκετά για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες.

Πάντως, το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στους Πράσινους και την Κρουζ Αζούλ συνεχίζονται, με το Τριφύλλι να έχει καταθέσει και δεύτερη πρόταση, η οποία αφορά σε εξάμηνο δανεισμό του παίκτη και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μεξικανοί επισημαίνουν ότι η Κρουζ Αζούλ έκανε αντιπρόταση στον Παναθηναϊκό και στην οποία ζητά περισσότερα χρήματα για να πει το "ναι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags