Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κόλπο γκρόσο" με Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Σπάει το συμβόλαιο - "Χρυσή ανταλλαγή" με Βατσλίκ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 10:00:00

"Κόλπο γκρόσο" με Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Σπάει το συμβόλαιο - "Χρυσή ανταλλαγή" με Βατσλίκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Κόλπο γκρόσο" με Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός - Σπάει το συμβόλαιο - "Χρυσή ανταλλαγή" με Βατσλίκ!

Κυνηγάει μία δυνατή μεταγραφή, με παίκτη που θα μπει 11αδα αμέσως! Πώς η πιθανή αποχώρηση του Τσέχου τερματοφύλακα, συνδέεται με την απόκτηση στόπερ στο Λιμάνι; Ποιος είναι ο παίκτης, η... καψούρα και το μεγάλο εμπόδιο.
 

Η είδηση ότι ο Τόμας Βατσλίκ βρέθηκε πολύ κοντά σε μεταγραφή στην Άλκμααρ… έσκασε από το πουθενά, αφού ο Τσέχος δεν ήταν μεταξύ των υποψήφιων ονομάτων για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Τελικά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα στις ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες ο διεθνής γκολκίπερ δεν πέρασε με επιτυχία. Ωστόσο, το γεγονός ότι επετράπη στον Βατσλίκ από τον Ολυμπιακό να φτάσει τόσο κοντά στις υπογραφές με άλλη ομάδα, φανερώνει πως ο έμπειρος τερματοφύλακας μάλλον δεν υπολογίζεται.

Όπως συζητιέται έντονα στην πιάτσα των ατζέντηδων, μπορεί να μη συνεχίζει στην Άλκμααρ, αλλά ο Βατσλίκ δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που όλα δείχνουν ότι θα είναι μακριά από τον Ολυμπιακό. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει κερδίσει  τα γάντια του βασικού.

Εντούτοις, υπάρχει κάτι ακόμα που λειτουργεί ως προάγγελος εξελίξεων για τον Ολυμπιακό και αφορά την Άλκμααρ αλλά… όχι τον Βατσλίκ. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Τσέχος τερματοφύλακας δεν αποτελεί τη μοναδική υπόθεση, για την οποία αναμένεται να «συνεργαστούν»  οι δύο ομάδες. Ολυμπιακός και Άλκμααρ διατηρούν καλές σχέσεις, στοιχείο που κάνει πολλούς να θεωρούν ότι θα παίξει ρόλο στην υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου!

Ο Έλληνας αμυντικός έχει συνδεθεί πολλάκις με τους Ερυθρολεύκους βάσει ρεπορτάζ. Με αποκορύφωμα το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς φερόταν να στόχευε στο να τον φέρει στο Λιμάνι. Το όνομα του Χατζηδιάκου επανήλθε πρόσφατα στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, μιάς και η ομάδα του Μίτσελ αναζητά κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πάντως, είναι δεδομένο πως ο 25χρονος στόπερ (σ.σ. αν και τη φετινή σεζόν παίζει κυρίως ως δεξιός μπακ) αποτελεί δύσκολη περίπτωση, μιάς και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι ο Χατζηδιάκος δεν είχε ως προτεραιότητα τον επαναπατρισμό και προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που ξεχώρισε ο Ολυμπιακός από Ελλάδα - "Αέρινος, καλός ντριμπλέρ - Δεν μαρκάρεται"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags