Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χάλασε του Αντούνα;
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 10:55:00

"Σεισμός" στο ρεπορτάζ του ΠΑΟ - Λίγες ωρες πριν από το ντέρμπι με ΑΕΚ - Χαλάει η μεταγραφάρα;

Sportdog Team
"Σεισμός" στο ρεπορτάζ του ΠΑΟ - Λίγες ωρες πριν από το ντέρμπι με ΑΕΚ - Χαλάει η μεταγραφάρα;

 H Κρουζ Αζούλ, όπως αναφέρει το ESPN, απέρριψε  και την τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος πάντως δεν ταξίδεψε στην Τιχουάνα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, μένοντας στην Πόλη του Μεξικού και περιμένοντας τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του.

Παναθηναϊκός: Το προπονητικό επιτελείο και με την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της Κρουζ Αζούλ αποφάσισαν να μην ταξιδέψει ο παίκτης στην Τιχουάνα. Ο προπονητής Ραούλ Γκουτιέρες, ο οποίος θέλει όλοι οι παίκτες να είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα, επέλεξε να αφήσει εκτός τον 25χρονο επιθετικό.

 Πηγές σχολίασαν στο ESPN ότι η Κρουζ Αζούλ δεν περιμένει λιγότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια. «Η τελευταία προσφορά από την ελληνική ομάδα ήταν δανεικός με αγορά το καλοκαίρι για 5 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται.

 Όπως σημειώνει το ESPN, το διοικητικό συμβούλιο της Κρουζ Αζούλ απέρριψε μια πρώτη προσφορά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μια δεύτερη για 4 εκατομμύρια σε αντάλλαγμα για το 100% του Αντούνα.

«Την Παρασκευή έφτασε η τρίτη πρόταση στη Λα Νόρια: δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια δολάρια εάν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, αλλά επίσης απορρίφθηκε», τονίζει το ESPN, το οποίο αναφέρει ότι ο Αντούνα εμφανίζεται χωρίς κέφι στις προπονήσεις και έπαψε να είναι ο πάντα εύθυμος και αστείος νεαρός.

 Το ESPN πάντως λέει ότι, σύμφωνα με  τις πηγές του «οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν από αύριο και ότι η Κρουζ Αζούλ δεν αναμένει πώληση κάτω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων το 50 τοις εκατό των χρημάτων θα πάνε στη Τσίβας.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags