Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή δεδομένων για Αντούνα και ΠΑΟ - Σοβαρή εξέλιξη από Μεξικό - Πήρε θέση ο προπονητής του
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 17:21:00

Ανατροπή δεδομένων για Αντούνα και ΠΑΟ - Σοβαρή εξέλιξη από Μεξικό - Πήρε θέση ο προπονητής του

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων για Αντούνα και ΠΑΟ - Σοβαρή εξέλιξη από Μεξικό - Πήρε θέση ο προπονητής του

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Κρουζ Αζούλ για τη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα, «φρέναραν» για ένα 24ωρο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός: Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Κρουζ Αζούλ για τη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα, «φρέναραν» για ένα 24ωρο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (8/1, 19:30) την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στο μεγάλο ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League και η Κρουζ Αζούλ ξεκινάει τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/1, 05:10) τους αγώνες της στη Liga MX, απ' την έδρα της Τιχουάνα.

Η μεξικανική έκδοση του μεγάλου δικτύου ESPΝ ανέφερε το πρωί της Κυριακής (8/1) πως απορρίφθηκε από το σύλλογο της Κεντρικής Αμερικής και η τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού (που εστάλη επίσημα την Παρασκευή), για τον δανεισμό του 25χρονου εξτρέμ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του αντί 5 εκατ. δολαρίων το καλοκαίρι, ωστόσο υπογραμμιζόταν πως οι αξιώσεις της είναι πια τα 6 εκατ. δολάρια (το 50% θα πάει στην Τσίβας).

Κοινώς η Κρουζ Αζούλ «έριξε» αισθητά τις αξιώσεις της σε σχέση με το ποσό που ζητούσε αρχικά κι αυτός είναι κι ο βασικός λόγος που οι διαπραγματεύσεις θα επανεκκινήσουν απο το απόγευμα της Δευτέρας, με τον παίκτη να πιέζει ασφυκτικά για να γίνει το deal.

Ο Αντούνα δεν βρίσκεται στην αποστολή της μεξικανικής ομάδας για το πρώτο ματς της νέας σεζόν στη Liga MX, περιμένοντας την κατάληξη των συζητήσεων ανάμεσα στην ομάδα του και τους «πράσινους» και την ίδια ώρα, ο προπονητής της μεξικανικής ομάδας, Ραούλ Γκουτιέρες στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Τιχουάνα, άνοιξε την... πόρτα για τη μεταγραφή του παίκτη του, τονίζοντας πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

«Αντιμετωπίζουμε ένα από αυτά τα θέματα που πάντα υπάρχουν σε μία μεταγραφική περίοδο. Όλες οι συνθήκες και τα δεδομένα αναλύονται προσεκτικά. Φαίνεται τι θέλει ο παίκτης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, όμως απ’ την άλλη ο Ούριελ είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η Κρουζ Αζούλ. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί παράγοντες γύρω από αυτή την ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι θα επιλυθεί σύντομα.

Για εμάς ο Ουριέλ είναι ένας σημαντικός και βασικός παίκτης. Και είναι πάντα καλύτερο να τον έχεις, παρά να μην τον έχεις», τόνισε ο «Ελ Πότρο» με τον οποίο είχε ένα σύντομο τετ-ατ-τετ ο Αντούνα το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1) στο περιθώριο του αγώνα της γυναικείας ομάδας της Κρουζ Αζούλ με την Αμέρικα, με τον 25χρονο να ζητάει εκ νέου τη συναίνεσή του για να πάει στον Παναθηναϊκό. Και πρόσθεσε με... νόημα:

«Είναι πολύ απλό: Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κανένας αναντικατάστατος. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, αλλά ακόμα κι αν δεν τους έχεις πρέπει να βρίσκεις λύσεις. Γιατί; Επειδή υπάρχουν και άλλοι 25 που λένε ότι μπορώ κι εγώ, θέλω να το κάνω κι εγώ...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα δημοσιογραφικά στέκια λίγες ώρες πριν το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags