Facebook Pixel Βόλος - Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκο πάρτι στον Βόλο - Τον σκόρπισε με τεσσάρα ο σούπερ ανεβασμένος Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 17:54:00

Ερυθρόλευκο πάρτι στον Βόλο - Τον σκόρπισε με τεσσάρα ο σούπερ ανεβασμένος Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Ερυθρόλευκο πάρτι στον Βόλο - Τον σκόρπισε με τεσσάρα ο σούπερ ανεβασμένος Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετο πέρασμα για τους Πειραιώτες από το Πανθεσσαλικό, διέλυσαν τον Βόλο με το τελικό 4-0 και μείωσαν έστω και προσωρινά τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς.

Βόλος - Ολυμπιακός: Μετά την πεντάρα του Παναθηναϊκού και την τεσσάρα της ΑΕΚ, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να στήσει πάρτι... τεσσάρων αστέρων στον Βόλο! Οι Πειραιώτες είχαν άνετο πέρασμα από το Πανθεσσαλικό, διέλυσαν τον Βόλο με το τελικό 4-0 και μείωσαν -έστω και προσωρινά- τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς. Μπιέλ, Ινμπόμ, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί τα Ερυθρόλευκα γκολ.

Το ματς

Τη δυνατότητα να πάρει με το... καλημέρα κεφάλι στο σκορ είχε ο Ολυμπιακός στον Βόλο, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του του Άλχο έπειτα από γύρισμα του Φορτούνη. Ο VAR επιβεβαίωσε την παράβαση και τρία λεπτά μετά (σ.σ. στο 7'), ο Μπιέλ ευστόχησε από τα 11 βήματα για το Ερυθρόλευκο 0-1 στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος δεν έβρισκε χώρους ν' απειλήσει, φτιάχνοντας μάλιστα την πρώτη του τελική στο 15' μ' ένα σουτ του Μεταξά έξω από την περιοχή, το οποίο όμως πέρασε αρκετά έξω και δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη. Οι Πειραιώτες ήταν κυνικοί και στη δεύτερη μεγάλη στιγμή που δημιούργησαν, ευτύχησαν να σκοράρουν ξανά! Συγκεκριμένα στο 22' ο Ινμπόμ Χουάνγκ έκλεψε ψηλά και με εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-2.

Σε αντίθεση με το πρώτο γκολ, το δεύτερο έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στον Ολυμπιακό. Έγινε πιο επιθετικός, πήρε κι άλλα μέτρα στο γήπεδο, επιδιώκοντας να βρει το τρίτο τέρμα που ουσιαστικά θα καθάριζε το διπλό και την υπόθεση τρίποντο. Ακριβώς αυτό συνέβη και στην πράξη, καθώς στο 45' ο Μπακαμπού με κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Ρέαμπτσιουκ διαμόρφωσε το 0-3 του ημιχρόνου!

Με την επανεκκίνηση στο δεύτερο μέρος ο Βόλος απείλησε γρήγορα με το σουτ του Ντέλετιτς που πέρασε κόρνερ, ενώ μετά από ένα λεπτό στο 48' ο Ολυμπιακός βρήκε πλάγιο τετ-α-τετ με τον Μπακαμπού, χωρίς ωστόσο το τελείωμα του Γάλλου να βρει εστία. Σε επίπεδο τακτικής, ο Κώστας Μπράτσος είχε αλλάξει θέσεις τους Γκάτζι και Ντέλετιτς, τοποθετώντας τον δεύτερο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κούτσια.

Στο 54' οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία να μειώσουν σε 1-3, όταν συγκεκριμένα ο Λούνα πλάσαρε τον Πασχαλάκη, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, αλλά πριν περάσει τη γραμμή απομάκρυνε τελευταία στιγμή ο Ντόη. Στο 60' ο Ροντινέι έκανε το ένα-δύο με τον Μπιέλ, ο Βραζιλιάνος μπακ πάτησε περιοχή κι έκανε ένα φοβερό σουτ με το δεξί, αλλά αυτό σταμάτησε εν τέλει στο δοκάρι του Κλέιμαν.

Από το 70ο λεπτό και μετά ο ρυθμός έπεσε κάπως, αλλά ο Ολυμπιακός είχε και... κερασάκι στην "τούρτα" λίγον πριν το φινάλε. Για την ακρίβεια στο 75' ο Ελ Αραμπί πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον τερματοφύλακα του Βόλου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 στο Πανθεσσαλικό!

Οι ενδεκάδες

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Εσκοβάλ  (86' Σιέλης), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάτζι (79' Ουές), Ντέλετιτς (86' Καρτάλης), Τσιρίνος (65' Μεσκίδα), Κούτσιας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (66' Μαρσέλο), Εμβιλά (78' Κασάμι), Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες (67' Σαμασέκου), Μπιέλ, Φορτούνης (72' Μασούρας), Μπακαμπού (72' Ελ Αραμπί).

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags