Ο Ολυμπιακός περνάει... αέρα από τον Βόλο σε ένα ματς που είναι λες και παίζει εντός έδρας! Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος με αντίπαλο του Βόλου, μιας και το έχουμε δει να γίνεται άλλες δύο φορές.

Αρχικά ήταν ο Παναθηναϊκός που πέρασε διά περιπάτου από τον Βόλο με 15.000+ οπαδούς του, στη συνέχεια ήρθε η ΑΕΚ με περισσότερους από 10.000 σε καθημερινή ημέρα που έκανε πάρτι, για να τριτώσει το... καλό. Ο Ολυμπιακός περνάει αέρα από τον Βόλο, τον οποίο κερδίζει με 3-0 σε ένα ματς που θυμίζει... Καραϊσκάκης στα καλά του!

Ο Μπέος λοιπόν βγάζει αρκετά κερδισμένο τον Βόλο από τρία ματς που λογικά θα τα έχανε έτσι και αλλιώς. Καταρχάς κερδίζει σε οικονομικό επίπεδο, μιας και στα ταμεία της ομάδας από αυτά τα τρία ματς έχουν μπει ποσά ικανά να φέρουν πολύ καλούς παίκτες στον σύλλογο και να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ. 

Από εκεί και πέρα το κέρδος είναι μεγάλο και επικοινωνιακά, μιας και ο Μπέος τα έχει καλά με όλους και έτσι δεν πήγε κόντρα σε κανέναν εκ των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, μιας και χειρίστηκε και τρεις αναμετρήσεις ισάξια!