Facebook Pixel Super League: Βαρούχας για ντέρμπι: "Δεν πάει άλλο, φτάνει" - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο για το πέναλτι του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-08 23:30:00

Βαρούχας για ντέρμπι: "Δεν πάει άλλο, φτάνει" - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο για το πέναλτι Ολυμπιακού! (Vid)

Sportdog Team
Βαρούχας για ντέρμπι: "Δεν πάει άλλο, φτάνει" - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο για το πέναλτι Ολυμπιακού! (Vid)

Το σχόλιο για τις φάσεις στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και η εξήγησε για την φάση στο παιχνίδι του Βόλου, για την οποία εξέδωσε δύο ανακοινώσεις ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής, κάνοντας λόγο για ένα… εύκολο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ δικαίωσε και τον διαιτητή για το πέναλτι του Ολυμπιακού, απαντώντας και στις διαμαρτυρίες του Βόλου, που έβγαλε δύο ανακοινώσεις.

Αρχικά, για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός σχολίασε στην Αθλητική Κυριακή: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, χωρίς δύσκολες φάσεις».

«Στη φάση που φωνάζει για πέναλτι στον Πινέδα, δεν υπάρχει παράβαση», ενώ για το χέρι του Μουκουντί, εξήγησε πως πρώτα η μπάλα πήγε στο σώμα και σωστά δεν δόθηκε κάτι από το VAR.

Όσον αφορά το πέναλτι που δόθηκε στο 98’ για την Ένωση, εξήγησε πως υπάρχει ξεκάθαρα παράβαση και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει φάουλ στον Μάγκνουσον στην αρχή της φάσης.

Ωστόσο κλείνοντας τόνισε σε έντονο ύφος: «Κάτι πρέπει να γίνει κανονιστικά, στο θέμα με τα καπνογόνα. Δεν πάει άλλο, φτάνει. Δεν γίνεται να έχουμε τόσες διακοπές».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον Βόλο, εξήγησε γιατί υπάρχει πέναλτι στο 0-1.

«Αρχικά είδαν ότι δεν υπάρχει οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης του Βόλου βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Αρχικά στο δεξί που είναι χέρι στήριξης, όμως η μπάλα φεύγει από αυτό και μετά βρίσκει στο αριστερό χέρι και σωστά είναι πέναλτι».

Δείτε τη φωτογραφία που έδειξε στην εκπομπή και το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags