Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Τι είπε για τη φάση με την κροτίδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 12:10:00

Respect σε Μπρινιόλι - Αξιέπαινες δηλώσεις μετά το ντέρμπι - Τι είπε για τη φάση με την κροτίδα

Sportdog Team
Respect σε Μπρινιόλι - Αξιέπαινες δηλώσεις μετά το ντέρμπι - Τι είπε για τη φάση με την κροτίδα

Τρομερές δηλώσεις από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Καμία δικαιολογία δεν έψαξε για το γκολ που δέχτηκε από τον Ορμπελίν Πινέδα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, παίρνοντας εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για την συγκεκριμένη φάση.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα, τονίζοντας ότι παρότι ζαλίστηκε από την κροτίδα που έπεσε κοντά του, δεν τον επηρέασε στην εξέλιξη της φάσης, που έφερε και το γκολ για την ΑΕΚ.

«Στη φάση του γκολ, έπρεπε να αντιδράσω καλύτερα. Δεν έπρεπε να δεχθώ αυτό το γκολ. Αναφορικά με την κροτίδα, μετά την έκρηξη της για περίπου ενάμισι λεπτό ήμουν κάπως ζαλισμένος, αλλά το γκολ ήρθε αμέσως μετά», τόνισε ο Μπρινιόλι, ενώ ερωτηθείς αν επηρεάστηκε από την διακοπή λόγω της κροτίδας απάντησε: «Όχι, δεν με επηρέασε, αλλά πρέπει να πω ότι για πέντε λεπτά ήμουν κάπως ζαλισμένος. Δεν αισθανόμουν τόσο καλά, αλλά δεν έπαιξε ρόλο (σ.σ. στη φάση του γκολ)».

Όσο για την μάχη του πρωταθλήματος που φούντωσε και πάλι; «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους βαθμούς, γιατί ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλος. Αναμφισβήτητα σκεφτόμαστε τον τρόπο που θα βελτιωνόμαστε. Μετά από μια ισοπαλία ή ακόμη και μετά από μια ήττα, όπως έγινε στο ντέρμπι, αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags