Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αναμονή στον Παναθηναϊκό για Μπέικον - Τι είπε ο Ράντονιτς εν όψει Φενέρ
Μπάσκετ
| 2023-01-09 15:36:00

Αναμονή στον Παναθηναϊκό για Μπέικον - Τι είπε ο Ράντονιτς εν όψει Φενέρ

Sportdog Team
Αναμονή στον Παναθηναϊκό για Μπέικον - Τι είπε ο Ράντονιτς εν όψει Φενέρ

Ο Ράντονιτς αναμένει να δει τι θα γίνει με Μπέικον ενόψει της διαβολοβδομάδας!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (10/1, 21:30) στάθηκε στα «όπλα» της τουρκικής ομάδας, αλλά και στην αμφίβολη παρουσία του Ντουέιν Μπέικον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά τα τελευταία ματς πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα για 40 λεπτά. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Φενέρ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρους παίκτες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ήταν εξαιρετικοί. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ και να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε».

Για τα «όπλα» της τουρκικής ομάδας και το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να τα περιορίσει: «Διαθέτουν πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση για 40 λεπτά. Σε σχέση με τα τελευταία ματς θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην άμυνα, στο ένας εναντίον ενός και την ίδια στιγμή στην επίθεση να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι, να μοιράσουμε καλά τη μπάλα και να πάμε στα ριμπάουντ».

Για την κατάσταση του Ντουέιν Μπέικον: «Θα δούμε σήμερα. Ήταν άρρωστος. Εύχομαι ότι θα μας βοηθήσει, αλλά σήμερα μετά την προπόνηση θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags