Facebook Pixel Νίκος Γαβαλάς: Πρώτη θέση Ολυμπιακού για Μπαριέντος - Ατάκα Γαβαλά - "Δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 15:55:00

Πρώτη θέση Ολυμπιακού για Μπαριέντος - Ατάκα Γαβαλά - "Δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες"

Sportdog Team
Πρώτη θέση Ολυμπιακού για Μπαριέντος - Ατάκα Γαβαλά - "Δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες"

Ο Νίκος Γαβαλάς πήρε θέση για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί απόπειρας δωροδοκίας του Ζαν Μπαριέντος για το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Νίκος Γαβαλάς: Η πρώτη δήλωση από πλευράς Ολυμπιακού για την υπόθεση της καταγγελίας που έκανε ο Ζαν Μπαριέντος περί απόπειρας δωροδοκίας από τον μάνατζερ, Γιώργο Τσουρή, πριν το χθεσινό ματς των δύο ομάδων στον Βόλο, προέκυψε από τον Νίκο Γαβαλά.

«Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβαλάς.

Ο 32χρονος αρχηγός του Βόλου, κατήγγειλε ότι ο μάνατζερ (δεν είναι βέβαιο αν είναι νυν ή πρώην ατζέντης του) Γιώργος Τσουρής, ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports, του πρότεινε να αποβληθεί στο εν λόγω παιχνίδι, προσφέροντάς του το ποσό των 40.000 ευρώ.

Μάλιστα, η καταγγελία επιβεβαιώνεται και από την ομάδα του Βόλου, η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί επί του θέματος επίσημα μέσα στην ημέρα. Ήδη η αστυνομία αξιολόγησε ως σοβαρή την καταγγελία και σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία.

Ο Μπαριέντος αγωνίστηκε χθες (8/1) βασικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Ερυθρόλευκους, δεχόμενος την κίτρινη κάρτα στο 81'. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags