Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Τρέλανε" το Λιμάνι 22χρονος Έλληνας της Super League - "Σφήνα" από ΑΕΚ - Τελειώνει το συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-14 15:00:00

"Τρέλανε" το Λιμάνι 22χρονος Έλληνας της Super League - "Σφήνα" από ΑΕΚ - Τελειώνει το συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρέλανε" το Λιμάνι 22χρονος Έλληνας της Super League - "Σφήνα" από ΑΕΚ - Τελειώνει το συμβόλαιο!

Τον ξεχώρισαν οι Πειραιώτες, όμως έκανε... κίνηση και άνθρωπος της Ένωσης! Ποιος είναι ο νεαρός μπακ που αρέσει στους μεγάλους, ποια η μέχρι τώρα καριέρα του και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, αλλά και γιατί μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αν μια ομάδα έχει εντυπωσιάσει τον τελευταίο καιρό στην ελληνική Super League δεν είναι άλλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες μετά από ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο δείχνουν αναγεννημένοι και μέχρι στιγμής είναι αήττητοι σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας ισοπαλίες με Ολυμπιακό, επιστρέφοντας από 0-2 σε 2-2 και Λαμία, αλλά και νίκες κόντρα στην ΑΕΚ, με 2-1 και Λεβαδειακό εκτός έδρας με 1-3. Μάλιστα ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιωαννίνων έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει, με τους Ερυθρόλευκους, αλλά και τους ανθρώπους της Ένωσης να τον έχουν σημειώσει στο... μπλοκάκι τους.

Ο λόγος για τον Σταύρο Πήλιο, ποδοσφαιριστή βγαλμένο από τα σπλάχνα της Ηπειρώτικης ομάδας μιας και είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου. Ο 22χρονος από το 2019 είναι μέλος της πρώτης ομάδας και την περασμένη σεζόν βρέθηκε σαν δανεικός στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή. Στη Super League 2 o νεαρός ήταν αναντικατάστατος στον Γηραιό, παίζοντας 28 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας μάλιστα και δύο γκολ, κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη, αλλά και  μια ασίστ, κάτι που έκανε τους Γιαννιώτες να του δώσουν ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Ο Πήλιος κατάφερε και άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά, μιας και η αποχώρηση του Πίρσμαν άνοιξε την θέση στην αριστερή πλευρά της ομάδας, με τον 22χρονο να μην ξεκινάει σαν βασικός από την αρχή του πρωθλήματος, όμως από τις 23 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τον Ιωνικό είναι βασικός και αναντικατάστατος μετρώντας 9 συμμετοχές, με δύο ασίστ, ενώ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όλη αυτή η παρουσία του Πήλιου έχει κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν τον 22χρονο, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και βλέπει τις "μετοχές" του να έχουν εντυπωσιακή άνοδο φτάνοντας αυτή τη στιγμή τις 250.000 ευρώ, την ίδια στιγμή που πριν έναν χρόνο άξιζε τα μισά χρήματα.

Φυσικά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για κίνηση προς την ομάδα των Ιωαννίνων για απόκτηση του Σταύρου Πήλιου από τους Ερυθρόλευκους καθώς θέλουν να τσεκάρουν αν η απόδοση του 22χρονου θα συνεχίσει να είναι στα ίδια επίπεδα και στη συνέχεια της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας αμυντικός "αρέσει" στον Ολυμπιακό με τους ανθρώπους της ομάδας να αρέσκονται σε αγορές νεαρών ποδοσφαιριστών από συλλόγους της Super League και μένει να δούμε αν τελικά γίνει κάποια κίνηση. 

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την περασμένη σεζόν είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, αρχικά για τη δεύτερη ομάδα, όμως ο ίδιος ήθελε να πάρει την ευκαιρία του στη Super League. Φαίνεται όμως ότι η Ένωση έχει επανέλθει και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας με τους Ηπειρώτες ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε να τον δει, ώστε να του πει συγχαρητήρια για την απόδοσή του. Αυτό βέβαια μπορεί να λέει κι άλλα πράγματα και περιμένουμε σίγουρα εξελίξεις με τον 22χρονο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν Πασχαλάκης-Παπαδοπούλου - Αυτός ήταν ο λόγος - "Πιο μάγκικο πρωτάθλημα φέτος από ΠΑΟΚ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags