Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ουριέλ Αντούνα: Δημόσια επίθεση του Αντούνα στην Κρουζ Αζούλ που δεν τον άφησε να έρθει στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 22:23:00

Δημόσια επίθεση του Αντούνα στην Κρουζ Αζούλ που δεν τον άφησε να έρθει στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημόσια επίθεση του Αντούνα στην Κρουζ Αζούλ που δεν τον άφησε να έρθει στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Ο Ουριέλ Αντούνα έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την Κρουζ Αζούλ.

 

Ο Παναθηναϊκός απέσυρε οριστικά την πρότασή του από την Κρουζ Αζούλ για τον Ουριέλ Αντούνα, μετά και τις υπερβολικές απαιτήσεις της ομάδας από το Μεξικό, οι οποίες ξεπερνούσαν ακόμα και τα 7-7.5 εκατ. ευρώ συνολικά.

Ο παίκτης ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τους Πράσινους, κάτι που τον έχει απογοητεύσει πολύ. Μάλιστα ο ίδιος ο Αντούνα μέσω social media έστειλε το δικό του μήνυμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την Κρουζ Αζούλ.

Χαρακτηριστικά o Μεξικανός εξτρέμ ανέφερε:

"Το έκαναν. Τελικά το έσπασαν. Τελικά νίκησαν. Κατέστρεψαν κάποιον, κάποιον που ήταν πάντα χαρούμενος, που πάντα χαμογελούσε. Κάποιος που δεν του άξιζε το μίσος. Κάποιος που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να διασκεδάσει το κοινό του. Κάποιος που αγάπησε με όλη του την καρδιά. Κάποιος που ήξερε πώς να παραμείνει δυνατός. Τον πλήγωσες, του πήρες την ευτυχία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags